Korkunç olay! Araç kalabalığın arasına daldı. Çok sayıda ölü ve yaralı var

Berlin'de yaşanan korkunç olay ülkeyi şoke etti. Almanya'nın başkentinde ana alışveriş bölgesinde gerçekleşen olayda en az bir can kaybı var. En az 30 yaralı ise hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Korkunç olay! Araç kalabalığın arasına daldı. Çok sayıda ölü ve yaralı var

Alman medyası, bir aracın Berlin-Charlottenburg'daki Breitscheidplatz'da kalabalığın arasına daldığını bildiriyor. En az bir kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı olayda, sürücü gözaltına alındı.

Bild gazetesi, Çarşamba sabah saatlerinde gerçekleşen olayın ardından çok sayıda ağır silahlı polisin bölgede olduğunu duyurdu.

Korkunç olay! Araç kalabalığın arasına daldı. Çok sayıda ölü ve yaralı var

Uluslararası haber ajanslarının servis ettiği ilk fotoğraflarda, yerde yatan bir ceset görülüyor. Fotoğraflarda ayrıca, bir mağazanın içerisine kadar girmiş otomobil de vardı.

Korkunç olay! Araç kalabalığın arasına daldı. Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 2

Bild gazetesi, küçük bir otomobil kullanan sürücünün olayın ardından kaçmayı denediğini ancak çevredekiler tarafından yakalanarak polise teslim edildiğini yazdı.

Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatılırken Berlin Polis Sözcüsü ise, “Şu anda bunun terör eylemi mi, yoksa Trafik kazası mı olduğunu bilmiyoruz" dedi.

Korkunç olay! Araç kalabalığın arasına daldı. Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 3

Saldırının gerçekleştiği Rankestrasse, Berlin'in ana alışveriş bölgesi Breitscheidplatz'da. Breitscheidplatz'da altı yıl önce bir Noel pazarında kamyonla saldırı düzenlenmiş ve 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Korkunç olay! Araç kalabalığın arasına daldı. Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin