Korkunç kaza. TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı: 5 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza sonrası minibüs adeta kağıt gibi paramparça oldu

TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybederken kaza sonrası minibüs adeta hurda yığınına döndü. Minibüsün halini görenler gözlerine inanamadı.

Google Haberlere Abone ol
Korkunç kaza. TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı: 5 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza sonrası minibüs adeta kağıt gibi paramparça oldu

 Sivas'ta tır ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, sürücülerinin ismi henüz öğrenilemeyen 44 NS 746 plakalı tır ile Kangal Seyahat'e ait 58 ED 969 plakalı yolcu minibüsü, Sivas-Malatya kara yolunun Yağdonduran mevkisinde çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine AFAD, sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Kazada yaralı olarak Ulaş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Metin Güler (61) de yapılan müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Böylece kazada ölü sayısı 5'e yükseldi. Yaralılardan Kangal İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olarak görev yaptığı belirlenen ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Mehmet Cansever'in (30) ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin