Korkunç görüntü: Lüks araç kamyona çarptı, bu hale geldi. TEM Otoyolu'nda feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde korkunç bir kaza yaşandı. Bir kamyona arkadan çarpan lüks otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Korkunç bir görüntünün ortaya çıktığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Korkunç görüntü: Lüks araç kamyona çarptı, bu hale geldi. TEM Otoyolu'nda feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde kamyona arkadan çarpan lüks otomobil kağıt gibi ezildi. Feci kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kartepe ilçesi Uzunbey mevkii TEM Otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine giden C.B. hakimiyetindeki 33 AGA 730 plakalı BMW marka otomobil, aynı yönde giden M.K. idaresindeki 54 SK 986 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyona saplanan otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Sürücü C.B. ve sağ ön koltuktaki Gökhan Usanmaz ile Y.B. isimli yolcu otomobilde sıkıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verilmesi üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ADETA KAĞIT GİBİ EZİLDİ

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri otomobil sürücüsü C.B. ile arka koltuktaki yolcu Y.B.’yi sıkıştıkları yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerince yapılan tetkiklerde Gökhan Usanmaz’ın ise hayatını kaybettiği belirlendi.

2 yaralı ambulansa alınarak hastaneye götürüldü. İtfaiye ekipleri otomobilin kapısını keserek Gökhan Usanmaz’ı dışarıya çıkarttı.
Polis ekiplerince yapılan incelmelerinin ardından Gökhan Usanmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin