Köprü ve otoyol ücretleri 2023 zammı yapıldı mı? Karayolları Genel Müdürlüğü köprü ve otoyollara yapılacak zamla ilgili açıklama yaptı

Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyol ücretleri zammı ile ilgili çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı. Yapılan haberler sonrası "Köprü ücretleri zamlandı mı?", "Otoyol geçiş ücretleri ne kadar oldu?" soruları sorulmaya başlandı. Karayolları Genel Müdürlüğü 2023 köprü geçiş ücretleri ile ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Köprü ve otoyol ücretleri 2023 zammı yapıldı mı? Karayolları Genel Müdürlüğü köprü ve otoyollara yapılacak zamla ilgili açıklama yaptı

Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyol ücretleri zammı ile ilgili çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Yapılan haberler sonrası "Köprü ücretleri zamlandı mı?", "Otoyol geçiş ücretleri ne kadar oldu?" soruları sorulmaya başlandı. Konu ile ilgili çıkan haberler sonrası ise Karayolları Genel Müdürlüğü flaş bir açıklama yaptı.

 

Radyo Trafik tarafından yapılan duyuruya göre Karayolları Genel Müdürlüğü 2023 köprü geçiş ücretleri ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre 2023 yılında köprü ve otoyol geçiş ücretleri ile ilgili herhangi bir zam kararı alınmadığını açıkladı. 

Yeniden Değerleme Oranı kapsamında vergi ve harçlara zam gelmişti. Özellikle trafik cezalarına yapılan zamlar sonrası bazı haber kanalları köprü ücretlerine de büyük artış yapıldığını iddia etmişti. Karayolları Genel Müdürlüğü zam haberini yalanladı.

Karayolları'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Karayolları Genel Müdürlüğü olarak işlettiğimiz ve Yap-İşlet-Devret (YID) olarak işletilen köprü ve otoyol geçiş ücretlerine 2023 yılında herhangi bir zam yapılmamıştır. Bu yönde çıkan haberler tamamen asılsızdır" denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin