Konyaspor ile yollarını flaş bir şekilde ayıran İlhan Palut, Emre Belözoğlu hakkında konuştu

Konyaspor'un şok bir kararla yollarını ayırdığı teknik direktör İlhan Palut, yayıncı kuruluşa Emre Belözoğlu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Konyaspor ile yollarını flaş bir şekilde ayıran İlhan Palut, Emre Belözoğlu hakkında konuştu

Spor Toto Süper Lig'de haftalardır galibiyete hasret kalan ve son olarak Beşiktaş'a uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup olan Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut'la yollar ayrılmıştı.

Ayrılık sonrası Emre Belözoğlu ile yaşadığı olay gündeme gelen İlhan Palut, yayıncı kuruluşa çok önemli açıklamalarda bulundu.

''EMRE BELÖZOĞLU BENİ ARADI''

Trabzonspor maçının ardından Emre Belözoğlu ile telefonda konuşan İlhan Palut, ''Emre hocayla Trabzonspor maçının hemen ardından bir görüşme gerçekleştirdim. Emre hoca da beni Konyaspor'dan ayrıldığım zaman aradı. Başakşehir maçlarına gittiğimizde odasında oturur kahve içeriz. Aramızda böyle bir diyalog vardır. Nuri Şahin ile de konuşuruz. Türk hocalarla dayanışma içerisindeyiz'' dedi.

''TEKNİK DİREKTÖRÜ OLAN HİÇBİR KULÜPLE GÖRÜŞMEYECEĞİM''

Teknik direktörü olan hiçbir takımla görüşmeyeceğini belirten Palut, '' Hocasıyla yollarını ayıran hiçbir kulübün sosyal medya hesabında iki saat sonra "Hoş geldin İlhan Palut" açıklamasını göstermeyeceğim'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin