Konya'da duygusal anlar! Ahmet Çalık böyle anıldı

Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor'un Adana Demirspor ile sahasında oynadığı maç öncesi geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren Ahmet Çalık için anma töreni düzenlendi. 

Google Haberlere Abone ol
Konya'da duygusal anlar! Ahmet Çalık böyle anıldı

Yeşil- beyazlı futbolcular  maç öncesi sahaya ısınmak için üzerinde Ahmet Çalık'ın fotoğrafı olan siyah renkli formayla sahaya çıktı. Kulüp tarafından taraftara  ön yüzünde Ahmet Çalık fotoğrafı ve giydiği formanın numarası olan 6 ile Ahmet Çalık'ın anısına yazısı ile arka yüzende 'Doymadım doyamadım sevmelere seni ben' adlı şarkı sözü bulunan atkı ve kırmızı karanfil dağıtıldı. 

Ahmet Çalık'ın anısına Adana Demirspor maçının tüm biletleri de 6 TL'den satıldı. 

Konya'da duygusal anlar! Ahmet Çalık böyle anıldı

MAÇ ÖNCESİ ANILDI 

Milli futbolcu Ahmet Çalık için maç öncesi ise anma töreni düzenlendi. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleri ve Ahmet Çalık'ın kardeşi Fatih Çalık saha kenarına geldi. Ardından Ahmet Çalık'ın 'Doymadım doyamadım' adlı şarkı sözüyle hazırlanan klip ve Ahmet Çalık'ın maç ve antrenmanlardaki görüntüleri yayınlandı. Yeni Türk ve dünya futbolunda maçlarda Ahmet Çalık anısına yapılan etkinliklerin görüntülerine yer verildi. Futbolcu arkadaşları ve taraftan gözyaşlarını tutamadı.  Tribünde de  Ahmet Çalık'ın kollarını açarak gol sevinci yaşadığı fotoğrafının bulunduğu pankart yer aldı. 

Mücadele öncesi Konyaspor'un ilk 11'i anons edilirken önce Ahmet Çalık'ın adı söylendi. Sonrasında da Çalık için dua edildi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin