Konum Adana: Apartman girişindeki motosiklet 'eve kadar yürümemek' çalındı! Motosikleti çaldılar ifadeleriyle polisi bile şaşırttılar

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, apartmanın girişindeki motosikleti çalan 2 şüpheli güvenlik kameralarından yakayı ele verdi. Bir şüpheli yakalandı diğer şüpheli ise aranırken 9 suçtan da kaydı bulunan şüphelinin ifadesinde "Eve yürüyerek gitmemek için motosikleti çaldık" dediği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Konum Adana: Apartman girişindeki motosiklet 'eve kadar yürümemek' çalındı! Motosikleti çaldılar ifadeleriyle polisi bile şaşırttılar

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, apartmanın girişindeki motosikleti çalan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Ahmet A, Güzelyalı Mahallesi'ndeki apartmanın girişine bıraktığı motosikletinin çalındığını fark etmesi üzerine durumu polise bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarından 2 kişinin motosikleti çaldığını belirledi.

Şüphelilerden Okan K. (29) polisin operasyonuyla yakalandı, çalıntı motosiklet de merkez Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde terk edilmiş halde bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Okan K. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Motosiklet de sahibi Ahmet A'ya teslim edildi.

Polis, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

"EVE KADAR YÜRÜMEYELİM DİYE ÇALDIK"

Okan K. ifadesinde, yanındaki arkadaşının ismini vermezken, “Arkadaşımla birlikte geziyorduk. Arkadaşım, ‘Eve kadar yürümeyelim. Apartmanın bahçesindeki motosikleti çalalım’ dedi. Eve yürümemek için motosiklete binip, gittik” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Okan K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yanındaki şüphelinin ise kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin