Konserleri peş peşe iptal edilen Sıla'dan ilk açıklama geldi!

Yenikapı mitingi hakkındaki sözleri nedeniyle konserleri iptal edilen Sıla Instagram hesabından açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Konserleri peş peşe iptal edilen Sıla'dan ilk açıklama geldi!

İstanbul'da yapılan 'demokrasi ve şehitler mitingi' hakkında 'Darbeye karşıyım ama Yenikapı'daki şova katılmayacağım' diyen  Sıla Gençoğlu’nun İstanbul ve Bursa’daki konserleri söylediği sözlerden dolayı iptal edildi. Sıla sosyal medyada büyüyen tepkiler üzerine açıklama yaptı. İşte Sıla Gencoğlu'nun o açıklaması:



"Demokrasiye sığınarak söylediklerim, demokrasi mitingine katılmama gerekçemin geldiği noktayı şaşkınlık ve biraz da üzüntüyle izlemekteyim. 



Gündemi acılarla dolu bir ülkede sizleri bu meseleyle ilgili meşgul ediyor olmaktan da hicap duyuyorum. Demokrasi farklılıklara saygı duymanın, o renkli farklılıklarla omuz omuza yaşamayı becerebilmenin adıdır.



Söz konusu demecimde şehitlerimizi ya da demokrasi nöbeti tutan yurttaşlarımızı kast etmediğimi açıklamak zorunda kalmış olmayı ve kelimelerimin hoyratça çarpıtılmış olmasını hala hazmedebilmiş değilim. 



Hakkımdaki tartışmaları bu ruh hali ve yangını ile takip etmekteyim. Demokrasi ve ahlak çerçevesinde yapılan her türlü yorum, eleştiri ve sergilenen tutum kıymetlimdir. 



Saygı, sevgi, iyi niyetle..."



Konserleri peş peşe iptal edilen Sıla'dan ilk açıklama geldi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin