Komünist başkan geleneği bozmadı! Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin gelir ve gider tablosunu bu yıl da belediye binasına astırdı

Ovacık Belediye Başkanlığı görevini yürütürken uygulamaya koyduğu 'şeffaf belediyecilik' anlayışı doğrultusunda belediyenin gelir ve giderlerini paylaşan 'komünist başkan' lakaplı Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin gelir ve gider tablosunu açıkladı. Maçoğlu, Tunceli Belediyesi'nin bütçe harcamalarını belediye hizmet binasına asarak halkla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Komünist başkan geleneği bozmadı! Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin gelir ve gider tablosunu bu yıl da belediye binasına astırdı

MEDYATAVA/ÖZEL

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde daha önce TKP adayı olarak seçimlere giren ve kazanan Fatih Mehmet Maçoğlu, kısa sürede ilçede yaptığı hizmetlerle Türkiye gündemine oturdu.

Türkiye Komünist Partisi'nden belediye başkanlığı adaylığını koyan Maçoğlu, komünist başkan olarak tanınmaya başlandı.

Maçoğlu, şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda yaptığı hizmetlerden biri de belediyenin gelir ve gider tablosunu belediye kapısına asmasıydı. 

Komünist başkan son belediye seçimlerinde Ovacık'tan değil, Tunceli merkezden aday oldu ve seçimleri kazandı. Başkan, aynı uygulamayı burada da sürdürdü. Maçoğlu, geçen yıl yaptıağı gelir ve gider tablosuyla ilgili çalışmayı bu yıl da tekrarladı ve belediye binasına bütçe harcamalarını astırdı.

Gelir ve gider tablosu belediye binasına asıldı

Tunceli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Belediyemiz 2020-2021 gelir gider tablosu halkımızla paylaşıldı. Şeffaf belediyecilik anlayışı kapsamında belediyemiz 01.01.2021 - 31.12.2021 tarihleri arası gelir gider tablosu belediyeye hizmet binamıza asılarak halkımızla paylaşıldı." denildi.

Açıklamada, "Belediyemiz 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arası net bütçe geliri 66.529.612,75 iken 01.01.2021-31.12.2021 tarihleri arası bütçe gideri genel toplamı ise 69.710.842,41,  31.12.2021 belediyemizin toplam borcu ise 65.454.829,91 olarak açıklandı." ifadeleri kullanıldı.

Komünist başkan geleneği bozmadı! Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin gelir ve gider tablosunu bu yıl da belediye binasına astırdı

 

Komünist başkan geleneği bozmadı! Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin gelir ve gider tablosunu bu yıl da belediye binasına astırdı - Resim : 2

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin