Komşuların gürültü kavgasına bıçak da karıştı silah da! İki aile birbirine girdi 3'si ağır beş kişi yaralandı

Bursa İnegöl'de komşuların gürültü nedeniyle etiği kavga neredeyse can alacaktı. İki aile arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavga çıktı. 2 kişi ağır olmak üzere beş kişi yaralı halde tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Komşuların gürültü kavgasına bıçak da karıştı silah da! İki aile birbirine girdi 3'si ağır beş kişi yaralandı

Olay, saat 23.00 sıralarında Yeni Mahalle Uludağ caddesinde bulunan bir sitede meydana geldi. Sitedeki dairelerde alt alta oturan iki aile arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından taraflar polis merkezine giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. İfadelerin alınmasından sonra evlerine dönen iki aile arasında yeniden tartışma yaşandı. Gerginlik kavgaya dönüşürken Mevlüt K., tabanca ile komşuları Bülent K. (46), Ömer S. (35) ve Hikmet K.'ya (45) ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği Bülent K. ile Hikmet K. ağır yaralandı. Ömer S. ise bacağından bıçakla yaralandı.

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından otomobil ve ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Bülent ve Hikmet K.'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan şüpheli Mevlüt K.'nın yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin