Komşu havaya ateş edince ortalık karıştı. Kendisini ayağından vuran magandayı bacağından bıçakladı

Aksaray’da havaya tabanca ile ateş eden 18 yaşındaki genç, kendisini 'havaya ateş etmemesi' için uyaran komşusunu ayağından vurdu. Bacağından yaralanan kişi de genci bıçaklayarak yaraladı.

Google Haberlere Abone ol
Komşu havaya ateş edince ortalık karıştı. Kendisini ayağından vuran magandayı bacağından bıçakladı

Edinilen bilgiye göre, A.Ç,.  mahalle arasında ruhsatsız tabanca ile müstakil evinin önünde havaya ateş etti.

Silah seslerini duyarak dışarıya çıkan komşusu 45 yaşındaki  F.K. duruma müdahale ederek A.Ç.'yi havaya ateş etmemesi konusunda uyardı. Uyarılara aldırış etmeyen A.Ç. havaya ateş etmeye devam edince F.K. durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Polis ekipleri olay yerine gelen kadar şahsı uyarmaya devam eden F.K. ile A.Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından A.Ç., ruhsatsız tabancasıyla F.K.’nın ayaklarına ateş açtı.

Ayağından vurulan F.K. de  belinde taşıdığı bıçağı çıkartarak A.Ç.’yi bacağından bıçakladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, yaralı bıçakla bacağından yaralanan A.Ç. ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Silahla yaralanan F.K. ise olay yerinde bulunan aracıyla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olayı anlatan F.K.’nın annesi Hatice G. , “Adam buraya durdu, silah attı. Ondan sonra benim büyük oğlan da ‘atma’ dedi. ‘Milletin içinde atma’ dedi. Ondan sonra o da ‘atarım ben’ dedi. Ondan sonra bizim küçük oğlan çıktı. Bu arada silahı sıktı bacağına değdi. Bindiği arabadan indi ve oda ona bıçak atmış. Benim oğlum ayağından vuruldu. 10-15 kere sıktı. Kolu komşu aciz kaldık sıkmasından” dedi.

Olay yerinden kaçan F.K.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin