Kolunu kesilen bina yerle bir oldu. Enkaz altında kalan Ayşe Gürkan'ın oğlu Mustafa Fıstıkçıoğlu, tv100 canlı yayınında o büyük ihmali anlattı

Kahramanmaraş merkezli büyük depremde on binlerce insan hayatını kaybetti. Kahramanmaraş’ta aynı müteahhit tarafından yan yana yapılan iki binadan biri depremi hafif hasarlı atlattı, diğeri ise yerle bir oldu. Yıkılan binanın zemin katındaki dondurma işletmecisinin kolonları kestiği öğrenildi. Kolunu kesilen binada enkaz altında kalan Ayşe Gürkan'ın oğlu Mustafa Fıstıkçıoğlu, tv100 canlı yayınında o büyük ihmali anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Kolunu kesilen bina yerle bir oldu. Enkaz altında kalan Ayşe Gürkan'ın oğlu Mustafa Fıstıkçıoğlu, tv100 canlı yayınında o büyük ihmali anlattı

Enkaz altından ihmal çıktı! Kolonu kesilen bina yerle bir oldu!

Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce insanımızı kaybettik. Hala da enkaz altından kayıplarımız çıkmaya devam ediyor. İnsanlarımızın depremden ziyade denetimsizlik nedeniyle hayatını kaybettiği de gün gibi ortaya çıkıyor.

Kahramanmaraş’ta aynı müteahhit tarafından yan yana yapılan iki binadan biri depremi hafif hasarlı atlattı, diğeri ise yerle bir oldu. Yıkılan binanın zemin katındaki dondurma işletmecisinin kolonları kestiği öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli deprem büyük yıkımlara sebep oldu. O yıkımlarından altından da büyük ihmaller çıktı.

Dulkadiroğlu ilçesindeki anadolu apartmanının inşaatına 1987’de başlandı. A ve B blok olarak ayrılan iki apartman aynı müteahhit tarafından yapıldı.

İddiaya göre açılan pastane binanın kolonlarını kesti. Kolon kesilmesine ilişkin binanın diğer sakinleri de 15 yıl önce dava açtı.

Kolonu kesilmeyen bina depremi hafif hasarla atlattı. Zemin katında pastane olan bina ise yıkıldı. 

Enkaz altında kalanlar arasında Mustafa Fıstıkçıoğlu’nun annesi Ayşe Gürkan da vardı. 

Fıstıkçıoğlu savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şüphelilerin henüz gözaltına alınmadığı öğrenildi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin