Köknar Tezay hayatını kaybetti

Dizi sektörünün tanınmış isimlerinden Köknar Tezay, 55 yaşında yaşama veda etti. Ünlü isimler, bir süredir kanserle mücadele ettiği bilinen Tezay'ın vefatının ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla arkadaşlarını andı.

Google Haberlere Abone ol
Köknar Tezay hayatını kaybetti

Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Leyla Tanlar, Bige Önal ve Tolga Sarıtaş'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isimle yakın arkadaş olan Köknar Tezay'ın ölüm haberi, arkadaşlarını yasa boğdu.

'GÜLE GÜLE KÖKNAR'

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir paylaşıp yapıp; dostuna veda ederek, "Güle güle Köknar..." mesajını yazdı.

Köknar Tezay hayatını kaybetti

'HAYATIMDAN HARİKA BİR ADAM GEÇTİ'

Toprak Sağlam ise Köknar Tezay ile çekilen bir karesini paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu seninle son fotoğrafımız... Hep kalsın burada. Seni hep çok seveceğim. Artık hayat boyu ağrıyacak kalbim, geçmez bu. Ama varlığını hep yanı başımda hissedeceğim. Hep videolarımızı izleyip güleceğim, çünkü sen benim gülüşümü çok seversin. Hayatımdan harika bir adam geçti. Köknar... 23.02.2023."

Köknar Tezay hayatını kaybetti - Resim : 2

'İYİ Kİ VARSIN'

Tolga Sarıtaş da arkadaşını unutmayarak, "Canım Köknar'ım... İyi ki varsın, hep varsın" diye yazdı.

Köknar Tezay hayatını kaybetti - Resim : 3

FENERBAHÇE'DEN TAZİYE MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, Köknar Tezay'ın ölümünün ardından bir taziye mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kulübümüzün 36845 sicil numaralı üyesi Köknar Rüştü Tezay vefat etmiştir. Merhumun cenazesi 24.02.2023 Cuma öğle namazını müteakip Fenerbahçe Camii’nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin