Kocasının kulağını parçaladı. Bir kadın kocasının üstüne atladı ve kulağını ısırdı. Kulağı parçalanan adam ameliyat oldu

Hindistan'da yaşanan bir olay herkesi şaşkına çevirdi. Bir çiftin arasındaki kavga karakolda bitti.

Google Haberlere Abone ol
Kocasının kulağını parçaladı. Bir kadın kocasının üstüne atladı ve kulağını ısırdı. Kulağı parçalanan adam ameliyat oldu

Hindistan'da bir çift arasında yaşanan tartışma karakolda bitti. Hindistan'ın Delhi şehrinde ismi açıklanmayan 45 yaşındaki adam hastanede karısının yaşadıkları bir tartışma sırasında kulağını ısırarak üst kısmını parçaladığını söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine adam durumu anlatarak şikayetçi oldu.

Hindistan'da bir kadın, bir tartışma sırasında kocasının sağ kulağının bir kısmını ısırıp onu ameliyat olmaya zorlamakla suçlandı. Kulağından yaralanan adamın hastaneye gitmesi üzerine olay ortaya çıktı. Hastane personeline karısının kulağını ısırarak koparttığını söyleyen adam aralarındaki tartışmanın nedenini ise miras kavgası olarak açıkladı.

BİR ANDA ÜZERİNE ATLADI

Hastane personelinin durumu polise haber vermesi üzerine adam ifadesinden karısının kendisinden evi satmasını ve çocuklarıyla ayrı yaşayabilmesi için kendisine bir pay vermesini istediğini söyledi. Adamın bunu kabul etmemesi üzerine ismi açıklanmayan eşi arkasından koşarak bir anda üzerine atladı ve büyük bir kuvvetle kulağını ısırdı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin