Kocamın penisi küçük dedi, sosyal medya sallandı. Herkesi şoka sokan bu itiraf viral oldu

Sosyal medya platformu Twitter'da bir kadının yaptığı itiraf görenleri şoke etti. Kocasının penisinin küçük olduğunu söyleyen kadın paylaşımı 828 bin görüntülenme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Kocamın penisi küçük dedi, sosyal medya sallandı. Herkesi şoka sokan bu itiraf viral oldu
Daily Star

Pek çok erkek, organlarının büyüklüğü ve bunun yatak odasında kendilerini nasıl etkileyeceği konusunda endişelenir. Fakat kocasıyla 17 yıldır birlikte olan bir kadın, küçük penisinin kocasını yatakta daha iyi hale getirdiğini açıkladı .

Twitter'da Fesshole kullanıcı adıyla itirafta bulunan kadın, kocasının penisinin küçük olduğunu söyledi. Fakat bunun onlar için bir sorun yaratmadığına aksine evlilikleri için daha iyi olduğunu belirtti. 

Kadın paylaşımda şu cümleleri kurdu: "Kocamın küçük bir penisi var ve bu onu o kadar içine kapanık kılıyor ki yatakta inanılmaz derecede dikkatli ve gerçekten dinliyor. Bu sayede 17 yıldır bir kez bile orgazm taklidi yapmak zorunda kalmadı. Hep orgazm oldum."

Gönderi, bu hafta paylaşıldığından bu yana viral hale geldi ve 828.000'den fazla görüntülemeye ulaştı.

Gönderiye yorum yapan pek çok kişi onun şanslı bir kadın olduğunu söyledi.

Bir kişi "İyi bir adam partnerine bol bol orgazm yaşatır" diye yazdı. 

İkincisi şöyle dedi: "Bu beyanı kontrol ettim ve %100 doğru. Çok büyük bir penisim var ve yatakta olsun, karımı bile dinlemiyorum."

Pek çok kişi daha büyüğün her zaman daha iyi olmadığı konusunda hemfikir; başka bir kişinin söylediği gibi: "Hayatımın en iyi orgazmlarını küçük penislerle yaşadım! Sanırım önemli olan boyutundan ziyade kimin olduğu!"

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler seks orgazm penis twitter
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin