Koç Üniversitesi'ndeki Haremlik-Selamlık tartışmasının odağındaki öğrenci Erkin Başar, Medyatava TV YouTube kanalına konuştu. 'Sen ne diyorsun lan' diyen Yiğit Sayın'ın ilk vukuatı bu değilmiş

Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanı Dr. Yiğit Sayın, öğrencilerle konuşurken bir öğrencinin üzerine yürümüş ve 'Sen ne diyorsun lan' demişti. Koç Üniversitesi öğrencisi Erkin Başar bir anda sosyal medyanın gündemine düşen dekan ve öğrenci tartışması videosunun detaylarını Medyatava TV YouTube Kanalı'na anlattı. Bu arada yaptığı hareketten dolayı özür dileyen Yiğit Sayın'ın aynı gün başka bir öğrenciye de aynı hareketi yaptığı ortaya çıktı. Erkin Başar ise öğrencilerin sorunlarını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Koç Üniversitesi'ndeki Haremlik-Selamlık tartışmasının odağındaki öğrenci Erkin Başar, Medyatava TV YouTube kanalına konuştu. 'Sen ne diyorsun lan' diyen Yiğit Sayın'ın ilk vukuatı bu değilmiş

Koç Üniversitesi öğrencisi Erkin Başar, Medyatava TV YouTube Kanalı'na konuk oldu ve yaşanan gerilimin perde arkasını anlattı.

Başar çok fazla problemle yüz yüze olduklarını dile getirdi ve sorunların çözüme kavuşması için sessiz kalmayacaklarını vurguladı, konuşulması gereken asıl meselenin bu sorunlar olduğunun altını çizdi. 

 

Erkin Başar yemekhanede yemek fiyatlarının yüksekliği, öğrencilerin çalışma ücretlerinin düşük olması gibi konuları gündeme getirmek istedikleri için toplandıklarını belirtti. Ancak bir öğrencinin arkadaşlarıyla oturduğu için disiplin cezası alması üzerine ortamın gerildiğini ve videodaki görüntülerin ortaya çıktığını anlattı. 

Dekanın 'ulan' diyerek öğrencinin üstüne yürüdüğü video gündem oldu.

Öğrencilerden özür dileyen dekan için görüşünü sorduğumuz Başar ise bomba bir iddada bulundu.  

İŞTE KOÇ ÜNİVERSİTESİ'NDE YAŞANILANLAR VE ÖĞRENCİNİN FLAŞ AÇIKLAMALARI

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin