Koç Holding CEO'su Çakıroğlu: Uzaktan çalışma 35 bin ofis çalışanımız için kalıcı hale geliyor

"Zor dönemlerde paylaşmanın, dayanışmanın en güzel örneklerini gördük. Ve her şeye rağmen umudu kaybetmemek için çok geçerli sebeplerimiz olduğunu bu vesileyle bir kez daha hissettik. Umudumuzu daima koruyacağız, iyileşeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Koç Holding CEO'su Çakıroğlu: Uzaktan çalışma 35 bin ofis çalışanımız için kalıcı hale geliyor

Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, Coronavirus (Covid-19) pandemisi nedeniyle toplulukta hızla yaygın uygulamasına geçilen 'uzaktan çalışma' modelinin, Koç Topluluğu içinde 35 bin ofis çalışanı için kalıcı hale getirileceğini açıkladı. "Değişmekten korkmuyoruz, kendimize güveniyoruz" diyen Çakıroğlu, toplulukta uygulamaya konan 'çevik yönetim modeli' kapsamında 'çevik koçlar' yetiştirdiklerini, Harvard Business School ile işbirliği yaparak "Çevik Akademi" kurmayı tasarladıklarını söyledi.

Koç Holding 34. Üst Düzey Yöneticiler Toplantısı (ÜDYT) aralık ayının son haftasında yapıldı ve program kapsamındaki konuşmalar Koç Holding'in kurumsal dergisi Bizden Haberler'de yayımlandı. Pandemi nedeniyle önemli ölçüde online katılımla yapılan ve Rahmi Koç Müzesi'nde canlı yayınlanan ÜDYT'nin açılışında konuşan Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Oya Ünlü Kızıl, 2020 yılının tüm dünya için çok zor geçtiğini vurgulayarak, "2020'de ekonomilerin büyük hasar gördüğünü, toplumsal meselelerin çığ gibi büyüdüğünü gördük. Sürecin başında, belirsizliğin en fazla olduğu günlerde, 'iyileşeceğiz' dedik. İyileşeceğimize yürekten inandık ve bu inançla iyileşmek için hep birlikte çok çalıştık" dedi. "Hem insanlığın hem de gezegenimizin bir dönüm noktasında bulunduğuna" dikkat çeken Oya Ünlü Kızıl, yeni krizlerin önüne geçme ve sürdürülebilir bir toparlanmanın ancak mevcut kırılganlıkları ortadan kaldırmakla mümkün olacağının altını çizdi. Kızıl, "Bir meselenin çözümü için diğer meseleden vazgeçmeden, hiç kimseyi geride bırakmadan, tüm kararlarımızı ve tercihlerimizi tekrar gözden geçirerek, daha iyi bir gelecek için, daha iyi kararlar alarak iyileşeceğiz" dedi.

Haberin devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin