Koç, balık ve akrep burçlarına çok önemli uyarı! Ünlü astrolog Dinçer Güner haftalık burç analizlerini yayınladı ve uyardı. İşte 9 Ekim-15 Ekim burç analizleri

9 Ekim - 15 Ekim burç yorumları geldi. Ünlü astrolog Dinçer Güner sosyal medya üzerinden haftalık burç analizlerini duyurdu. Koç burcuna dedikodu uyarısı gelirken, balık burcu için "bu dönem ne yazık ki arkanızdan iş çeviren birileri olabilir ya da sizin kazancınıza müdahale etmek isteyen birileri de olabilir." uyarısında bulundu. Akrep burcu sahiplerine ise "Bu dönem neye imza attığınıza çok dikkat edin" uyarısı geldi. İşte haftalık burç analizleri...

Google Haberlere Abone ol
Koç, balık ve akrep burçlarına çok önemli uyarı! Ünlü astrolog Dinçer Güner haftalık burç analizlerini yayınladı ve uyardı. İşte 9 Ekim-15 Ekim burç analizleri

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminizde olacak. İşin içinde Merkür olduğundan, imza gerektiren konular, anlaşmalar, iş birlikleri, yeni fikirler, projeler, eğitimler ve seyahatlerde olacaktır. Yeni iş imzaları, yeni ortaklıkların adımları hatta belki evlilik konusu! Yalnız Pluton’un sert kontağından dolayı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gereksiz ağız dalaşlarına girmeyin. Önemli iletişim krizleri yönetmeniz gerekebilir. Bu tutulma bazı köprülerin yıkılmasına neden olabilir ama endişelenmeyin çünkü yenileri kurulacaktır. Bazı iş anlaşmaları sona ererken akabinde yeni bağlantılar ve yeni projelerde gündeme gelecektir. Haklı olmak ile haklı kalmak arasındaki ince çizgiyi dikkatli bir şekilde idare edin bu tutulmada. Haklıdan ve adaletten yana olmaya bakın.

Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. İş ve çalışma koşulları ön planda olacak. Günlük koşturmacalarınız, angarya işleriniz artabilir. Beslenme ve spor düzeninize dikkat edebilirsiniz. Sağlık olarak ise belinize, boşaltım organlarına dikkat etmelisiniz. İşin içinde Merkür olduğundan; iş ile ilgili eğitimler, araştırmalar, yeni bilgiler, seyahatler, anlaşmalar, yeni projeler gündeme gelebilir. Yalnız Pluton’un sert kontağı ile yurt dışı bağlantılı iş ve projeler, akademik eğitimler, hukuki konular, uzak akrabalarla ilişkilerde krizler meydana gelebilir. İş bitirici olmaya çalışırken; despot ve acımasız olmayın. Günlük rutin hayatınızda, alışkanlıklarınızda önemli değişiklikler meydana gelebilir. İş ortamınızda da büyük değişimler olabilir. Görev tanımınız, iş yeriniz değişebilir belki de.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. Hayattan daha fazla keyif almak isteyecek, hobilerinize, size mutluluk veren konulara hayatınızda daha fazla yer açmaya çalışacaksınız. Aşk, meşk, gönül işleriniz konusunda da yeni adımlar atabilirsiniz. İşin içinde Merkür olduğundan belki yeni hobiler öğrenebilir, sevdiğiniz bir konunun eğitimini alabilirsiniz. Ya da borsa- yatırım araçları konusunda yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Özel hayatınızın iletişim dinamiği hızlanmaya, birlikte olduğunuz kişi ile daha fazla iletişim içinde olmaya başlıyorsunuz. Eğer hayatınızda kimse yok ise belki de bu dönem bir çok kişiyi tanımak isteyeceksiniz. Ama kararsız kalmamaya da dikkat edin. Tutulmaya Pluton’un sert kontağı olacağından; krediler, banka işleri, ödemeler, vergiler gibi konularda önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Üzerinizde finansal bir baskı hissedebilirsiniz. Ama en iyi senaryo ile bir borcunuz var ise bunu yapılandırabilirsiniz. Ama para ile ilgili kontakta olacağınız kişilerle aranızda büyük gerginlikler çıkarmamakta da fayda var.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konularda para harcamanız gerebilir. Ev fiyatları, araba fiyatları, toprak, arsa fiyatları ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek gibi planlarınız var ise bunları organize edebilirsiniz. Yalnız aile içinde iletişim çatışmalarına olabildiğinde yer vermemeye bakın. Belki de evinizde bakım, onarım, tadilat gibi işlere de girişebilir, evinize güvenlik, dijital, elektronik bir şeyler alabilirsiniz. Pluton’un sert kontağından dolayı da ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri gibi konularda atmosfer biraz gergin seyredebilir. Bu konularda iletişim diline dikkat etmek gerek. Bu dönem partneriniz veya ortağınız huzursuz, inatçı ve uyumsuz olabilir. Eğer dikkat edilmez ise bu alanlar zarar görebilir. Takıntılı, dediğim dedik davranmamakta, güç oyunlarına girilmemesinde fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. Yeni anlaşmalar, projeler, dijital işler, eğitim, reklam gibi işler gündeme gelebilir. Özellikle sınavlar, eğitim, ticari konular, internetle ilgili ölçerek, tartarak, düşünerek hareket etmelisiniz. İşin içinde Merkür olduğundan, önemli fikirler aklınıza gelebilir. Hesapta olmayan ama size keyif verecek bir seyahat gündeme gelebilir. İnternet ve dijital konularda yeni projeler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Pluton’un sert kontağı ile iş ortamınızda iletişim dilinize dikkat etmelisiniz. Takıntılı ve katı iletişim sorunlara neden olabilir. İş yerinizde kullandığınız elektronik aletler aniden arıza verebilir, veriler kaybolabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak bir fikirde buluşmak kolay olmayabilir.

Başak ve Yükselen Başak;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. Maddi konular ve değer duygusu ana gündem maddeleriniz olacak. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı maddi konularda araştırmalar yapabilir, anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir, maddi konular için seyahatler yapabilirsiniz. Bu dönem ihtiyacınız olan elektronik- dijital aletleri alabilirsiniz. Ya da dijital konulara yatırımlar yapabilirsiniz. Pluton’un sert kontağı olduğundan finansal konularda risk almak, kumar oynamak, yatırım yapmak için uygun bir dönem olmayabilir ya da en azından bu konularda takıntılı ve kimseye güvenmeyen bir halde olmamalısınız. Özel hayatınızda bu dönem biraz baskıcı olabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. Burcunuzdaki bu tutulma ile daha çok okuyacak, öğrenecek, bilgi sahibi olacaksınızdır. Çok önemli anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Dijital işler, teknoloji ile ilgili işler, projeler gündeme gelebilir. Hayatınızı belki de değiştirecek bir eğitime başlayabilir ya da bir seyahate çıkabilirsiniz. Satış, pazarlama, reklam gibi işlere odaklanabilirsiniz. Ticari ilişkiler geliştirebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken konu şu olacaktır işin içinde Pluton’da olduğundan dolayı takıntılı düşüncelere teslim olmamalısınız. Aile içinde iletişim krizleri meydana gelebilir, ev içinde iletişim aletlerinde, elektronik aletlerde, elektrik aksamında sorunlar çıkabilir. Ailenize küsmeyin, sonrada üzüleceğiniz sert bir iletişim dilini kullanmamaya özen gösterin. Aile ile ilgili bazı sırlar veya saklanan durumlar ortaya çıkabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Odak noktanız; ruh sağlığınız, arkanızdan dönen işler, yurt dışı bağlantılı konular olacaktır. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı bu dönem bilinçaltı, ruhsal konular, psikoloji gibi konularda bilgi sahibi olabilir, araştırmalar yapabilir, eğitimlere- seminerlere katılabilirsiniz. Bunun yanı sıra arkanızdan konuşan edende çok olabilir. Bu dönem neye imza attığınıza çok dikkat edin, hiçbir şeyi çok dikkatli okumadan kabul etmeyin. İletişim konularında ciddi stresler ortaya çıkabilir, kullandığınız elektronik aletlerde sıkıntılar meydana gelebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizi bu dönem halledebilirsiniz. Kendinizi bu dönem çok fazla sorgulayabilir, kendinizi iyi ifade edemediğiniz durumların ortasında kalabilirsiniz. Zihniniz oldukça yaratıcı da olabilir bu süreçte, bir çok fikir üretebilirsiniz. Ama hırsızlıklarında artabileceğini düşünerek, fikirlerinizi herkesle paylaşmayın.

Yay ve Yükselen Yay;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. Dostluklar, arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, toplumsal konular, grup çalışmaları bu tutulmanın ama konusu olacak. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı, sosyal ilişkilerde iletişim konusu ön plana çıkacak. Sözlerinizle, vereceğiniz tavsiyelerinizle ilişkilerde sözü dinlenen, fikri sorulan birine dönüşebilirsiniz. Yine bu dönem yeni insanlarla tanışabilir, hayatınıza dahil edebilirsiniz. Dostlarınızla beraber ortak iş projeleri gündeme gelebilir. Dernekler veya organizasyonlarda iletişimi koordine etmeniz gerekebilir. Bu tutulmaya Pluton’un sert kontağı olmasından dolayı özel hayatınızda bir takım tutum ve davranışları belki değiştirmek gerekebilir. Özel hayatınızda, yatırımlarda, çocuklarla ilişkilerde baskıcı bir tavırda olmamak bu dönem özellikle iyi olacaktır. Bu alanlarda önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Bu yüzden bu konularda nasıl bir iletişim dili kullandığınız ve alacağınız kararlar önem kazanacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. İş ve kariyeriniz ile ilgili konularda dengeli, adaletli davranmaya çalışacağınız bir yeni ay olacak. Yeni iş birlikler, ortaklaşa bir şekilde yapılması gereken iş ve projelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yeni iş olasılıkları gündeme gelebilir. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı; mesleki anlamda yeni bir sürü bilgi öğrenebilir, önemli anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir, ortak iş projeleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Belki mesleki bir seyahate çıkmanız gerekebilir ya da bir eğitime katılabilirsiniz. Pluton’un sert kontağından dolayı; güç elde etmek isteyeceksiniz. Bu güç fizikselde olabilir, psikolojikte olabilir. Ama özellikle bu gücü mesleki açıdan elde etmek isteyeceksiniz. Ama siz yine de takıntılı ve dediğim dedik şeklinde bir iletişimde olmayın. Bu dönem çok derin araştırmalar yapabilir, kimsenin bulamadığı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. Bu dönem odak noktanız, yurt dışı, eğitimler, sınavlar, yabancılar, hayatı sorgulama, hukuksal konular olabilir. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı yeni eğitimlere katılabilir, seyahatler organize edebilir, ticari anlaşmalar yapabilir, hayatı çokça sorgulayabilir, önemli seminerlere katılabilir, hayata geliş amacınıza takılabilir, rüyalarınıza odaklanabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili beklediğiniz haberler var ise olumlu şekilde size gelecektir. Pluton’un sert kontağı ile; zihinsel anlamda sizi iyi gelecek olan konulara odaklanmalı, dedikodulara kulak asmamalısınız. Belki bu dönem terapiye gitmek, biraz kendi iç dünyanızı sorgulamak, ufak yüzleşmeler yaşamak iyi gelebilir. Kontrolünüz dışında olan bazı iletişim krizlerini çözmenizde gerekebilir.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Pluton’un sert bir kontağı olacak oğlak burcundan. Maddi konularda, kredi ihtiyaçlarınızda, borçlanma konusunda ve yatırımla ilgili konularda önemli gündemleriniz olabilir. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı bu konularda araştırmalar yapmak, bilgi sahibi olmak, sözleşmeler yapmak, seyahatlere çıkmak gerekebilir. Akıllıca davranmanız gereken bir dönemdesiniz maddi konularda. Ama özellikle kararsız kalmak sizi zora sokabilir. Tutulmaya Pluton’un sert kontağından dolayı; belki bir düşünce yapısını değiştirmek, dönüştürmek gerekiyor olabilir. Örneğin maddi olarak kaybetmekten korkan birisinizdir ve bununla ilgili destek alırsınız ve bu düşünce kalıbını yıkarsınız. Ya da bu dönem ne yazık ki arkanızdan iş çeviren birileri olabilir ya da sizin kazancınıza müdahale etmek isteyen birileri de olabilir. Sağlık konusunda harcamalarınız artabilir. En iyisi hiçbir şeyi zihinsel anlamda takıntı yapmamak ve kendi kendinize baskı uygulamamak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin