Kobra Murat Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesini anlattı: Allah’ın nuru gibi bir insan. Kobram diyor bana kobram

Kobra Murat olarak bilinen Roman şarkıcı Murat Divandiler, canlı yayında, “Cumhurbaşkanımızla 5-6 dakika konuşma imkanı buldum. Allah’ın nuru gibi bir insan. Kobram diyor bana kobram.” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kobra Murat Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesini anlattı: Allah’ın nuru gibi bir insan. Kobram diyor bana kobram

Kobra Murat olarak bilinen Roman şarkıcı Murat Divandiler, Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programında kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Kobra Murat, programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldikleri 2023 Roman Buluşması ile ilgili de konuştu.

"Cumhurbaşkanımız 'Kobram' diyor bana" diyen Kobra Murat, "Çok seviyor beni ben de onu çok seviyorum. Allah'ın nuru bir insan. Emine Hanımı da çok seviyorum. O da Allah razı olsun beni seviyormuş. Hatta benim mahallemde gezip yardıma ihtiyacı olan insanların her şeyini gidermek istemiş. Allah başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

İşte Kobra Murat'ın o açıklamaları:

KOBRA MURAT KİMDİR?

Kobra Murat takma adıyla bilinen Murat Divandiler aslında İstanbul Balat'ta yaşayan bir terzi. Kobra Murat, babasının, dedesinin, büyük büyükdedesinin doğduğu bu mahallede sürdürüyor hayatını. Kendi çevresinde çok ünlü bir terzi. Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlendi. Oğulları Doğuş ve Yiğithan’dan sonra, mutlaka bir kız çocuk sahibi olmak istediler. Altı yıl sonra dilekleri yerine geldi, 30 Temmuz 2007’de Sergül dünyaya geldi.

Kobra Murat, Roman düğünlerinin aranan modacısı olmasının yanı sıra performanslar sergilediği şarkıcılığı ile biliniyor.

Roman Show adlı bir albümü bulunan Kobra Murat Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi. Albümdeki şarkılar arasında ise Yakadan Paçaya Kalite, Ye Paranı, Köftemiz, Kim Bizi Çekemiyorsa ve Oh Canıma Değsin gibi şarkılar yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin