Kobe ve Messi bir araya geldi, 114 milyondan fazla izlendi

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam kampanyası geniş bir kitleye ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Kobe ve Messi bir araya geldi, 114 milyondan fazla izlendi

Türk Hava Yolları'nın (THY) ünlü basketbolcu Kobe Bryant ve futbolcu Lionel Messi'li 'Kobe vs. Messi: Shootout' isimli yeni reklam filmi, YouTube'da 114 milyon 695 bin 829 izlenme rakamına ulaştı.



THY tarafından 3 Aralık'ta Youtube'a yüklenen videonun izlenme rakamları hızlı bir şekilde artıyor. 11 günün ardından izlenme rakamı 114 milyonu geçti.



Geçen sene Youtube'da tüm zamanların en çok izlenen 'Kobe vs. Messi: Legends on Board' filminin 105 milyonluk izlenme rekorunu da kıran film, çeşitli kişiler tarafından konulan Dailymotion'da da 72 bin izlenme rakamına ulaştı.



THY'nin küresel hava ulaşımındaki etkinliğine vurgu yapıyor



Crispin Porter + Bogusky tarafından çekilen ve markanın geniş uçuş ağına vurgu yapan reklam filminde, Kobe ve Messi bu kez Moskova Kızıl Meydan, Çin Seddi, Maldiv Adaları, Bangkok, Kilimanjaro Dağları gibi THY'nin uçuş sağladığı birçok egzotik lokasyonda çektirilen fotoğraflar üzerinden dostça rekabetlerine kaldıkları yerden devam ediyor.



Rakip sporcular film boyunca uçuşları için THY'nin danışma alanlarına müracaat ederken, farklı havaalanlarında görülüyor. Film, İstanbul'daki Sultanahmet Meydanı'nda Messi'nin çektirdiği fotoğrafı Kobe'nin sabote etmesi ile son buluyor.



Film, THY'nin küresel hava ulaşımındaki etkinliğine vurgu yapıp, 'Widen Your World' daveti ile izleyiciyi gülümsetirken, marka bu yeni motto ile dünyayı yolcularına daha da geniş kılmayı vadediyor. AA



THY'nin 114 milyondan fazla izlenen reklam kampanyası:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin