Klozete düşen telefonu alırken kafası sıkıştı! Olaylar bir anda karıştı

ABD’nin başkenti Washington’un kuzeybatısında yer alan Olimpik Ulusal Ormanı’nın Walker Tepesi’nde ilginç bir olay meydana geldi. İlginç olay, duyanları hem gülümsetti hem de oldukça şaşırttı. İsmi verilmeyen bir kadın, tuvaletini yaptığı sırada cebindeki telefonu tuvalete düşürdü. Telefonunu klozetten almak isterken kadının kafası bir anda klozete sıkıştı.

Google Haberlere Abone ol
Klozete düşen telefonu alırken kafası sıkıştı! Olaylar bir anda karıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin başkenti Washington’un kuzeybatısındaki Olimpik Ulusal Ormanı’ndaki olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Telefonu tuvalete düşen bir kadının kafası klozete sıkıştı ve itfaiye ekipleri gelene kadar o şekilde beklemek zorunda kaldı.

TELEFONUNU BIRAKMAK İSTEMEDİ

Klozete düşen telefonu alırken kafası sıkıştı! Olaylar bir anda karıştı

40 yaşındaki ismi açıklanmayan kadının klozete düşen telefonunu almak için uzun bir süre mücadele ettiği bildirildi. Kadın öncelikle yanında bulunan köpek tasmasıyla telefonunu almaya çalıştı. Bu yöntem başarılı olmayınca klozetin kapağını sökerek elleriyle uzanan kadının kafası bir anda orada kaldı.

Olay yerine gelen Brinnon İtfaiye Şefi Tim Manly, yardım çağırmak için telefonu kullanmadan önce 15 dakika boyunca zeminde sifon sistemi olmayan büyük bir çukur olan tuvaletten kaçmaya çalıştı.

Etiketler klozet telefon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin