Klinik Psikolog Nilgün Saltaş uyardı: Hayatınızdaki insan böyle davranıyorsa aman dikkat! Narsist kişilik bozukluğu ya da antisosyal bozukluk olabilir...

Medyatava TV Gündem programına konuk olan Klinik Psikolog Nilgün Saltaş narsist kişilik bozukluğu ve antisosyal kişilik bozukluğu hakkında önemli açıklamalar yaptı. Son dönemde medyada fazlasıyla yer bulan bu iki rahatsızlığın artış gösterdiğini ve çağın hastalığı olduğunu belirtti. Narsist kişilik bozukluğu olan kişilerin manipüle gücünün yüksek olduğunu hatırlatan Saltaş, bu kişilerin davranışlarını örnekledi ve maruz kalan kişilerin destek alması gerektiğini hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Klinik Psikolog Nilgün Saltaş uyardı: Hayatınızdaki insan böyle davranıyorsa aman dikkat! Narsist kişilik bozukluğu ya da antisosyal bozukluk olabilir...

Klinik Psikolog Nilgün Saltaş Medyatava TV Gündem programına konuk oldu ve  narsist kişilik bozukluğu ve antisosyal kişilik bozukluğu hakkında önemli bilgiler aktardı. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde son derece tehlikeli boyutlara ulaşabilen narsist kişilik bozukluğunun hangi durumlarda oluştuğunu ve belirtilerini açıkladı. 

Narsist kişilik bozukluğu olan kişilerin manipüle gücünün yüksek olduğunu hatırlatan Saltaş, bu kişilerin davranışlarını örnekledi ve maruz kalan kişilerin destek alması gerektiğini hatırlattı. Sizin de partneriniz Saltaş'ın açıklamalarındaki özelliklere sahipse dikkatli olmalı ve profesyonel destek almalısınız. 

İşte o açıklama:

 

Etiketler ilişkiler psikoloji
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin