'Klasik müziğin Madonnası' iletişim ajansını seçti

Andre Rieu'nun iletişim faaliyetlerini bu ajans yürütecek.

Google Haberlere Abone ol
'Klasik müziğin Madonnası' iletişim ajansını seçti

'Klasik müziğin Madonna'sı' olarak anılan Andre Rieu’nun 16 TIR ve 300 kişilik ekiple geleceği 29 Kasım’daki İstanbul konserinin iletişim ve pazarlama danışmanlığını PGM PR üstlendi.



1980’lerin başında kurduğu Maastricht Salon Orkestrası ile adını duyuran ve özellikle Strauss’un valslerine getirdiği yorumlarıyla “Waltz King” olarak adlandırılmaya başlanan Andre Rieu, bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm Ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı,  2009 - 2011 yılın tur sanatçısı Top 10 gibi başarıları elinde tutuyor. Yine Pollstar listelerinde de 2012 yılının en çok kazanan müzisyenler istesinde 12. sırada yer alan Andre Rieu, olimpiyat statlarında konser veren tek klasik müzik sanatçısı.  



The New York Times'ta yayınlanan bir incelemede André Rieu 'Klasik müziğin Madonnası' olarak tanımlanıyor ve onun müziğinin tüm dünyayı kucaklayabilecek bir güce sahip olduğundan bahsediliyor.



Andre Rieu, 15 bin kişi kapasiteli Sinan Erdem Olimpik Spor Salonunda gerçekleştireceği konser için 16 TIR ve 300 kişilik ekibiyle Türkiye’ye geliyor. 29 Kasım’daki konserin iletişim ve pazarlama danışmanlığını da Cirque de Soleil, Ithzak Perlman gibi kendi alanlarında dünyaca tanınan uluslararası markaların Türkiye’deki etkinliklerinin iletişim danışmanlığını üstlenen PGM PR yürütecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin