Kızlarını üniversiteye kaydettirmek için yola çıkan aile feci kazada can verdi

Balıkesir'den kızlarını üniversiteye kaydetmek için yola çıkan Söylemez ailesi, henüz belirlenmeyen bir sebeple İzmir Aydın Otoyolu Selahattin Tüneli girişinde durunca arkadan gelen kamyonun çarpmasıyla sürüklendi. Sürüklenen araç alev aldı, araçtan abi Emre Söylemez'in yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Kızlarını üniversiteye kaydettirmek için yola çıkan aile feci kazada can verdi

İzmir- Aydın Otoyolu Selatin Tüneli'nde yaşanan kazada ölen ve yaralananların isimleri belli oldu. Yanan otomobilde ölenlerin Fatma Söylemez, eşi Hüseyin Söylemez, kızı Minel Söylemez ve yakını Emir Gezici olduğu öğrenildi. Fatma Söylemez'in oğlu otomobil sürücüsü Emre Söylemez ile kamyon şoförü Murat Aslan'ın ise kazadan yaralı kurtulduğu bildirildi. Hastanede tedavileri süren yaralılardan Emre Söylemez'ın sağlık durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Kızlarını üniversiteye kaydettirmek için yola çıkan aile feci kazada can verdi

Balıkesirli Söylemez ailesinin, Aydın'daki Adnan Menderes Üniversitesi İşletme Bölümünü kazanan çocukları Minel Söylemez'in okul işleri için Söke'ye gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Ayrıca, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, otomobilin tünele girmeden önce henüz belirlenemeyen bir sebeple durduğunu ve arkasından gelen kamyonun çarpıp tünel girişine kadar sürüklediğini, daha sonra da otomobilin alev alarak yanmaya başladığını belirledi.

Bu arada, ölenlerin cenazesi savcının incelemelerinin ardından, otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Yanan otomobil içerisinde can veren ailenin kimlikleri otopsi sonrası tespit edilebilecek. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin