Kızına gelen o mesajı görünce çılgına döndü! Kırmızı ışıkta yakalayınca da pompalı tüfekle dehşet saçtı

Ankara Demetevler'de korkunç bir saldırı yaşandı. Baba Sinan K., kızının telefonuna gelen cinsel içerikli mesajları gördü. O mesajların üzerine mesajları atan Sedat S.'yi (25) aracıyla takibe aldı. Kırmızı ışıkta yakaladığı adama pompalı tüfekle saldırarak yaraladı.

Google Haberlere Abone ol
Kızına gelen o mesajı görünce çılgına döndü! Kırmızı ışıkta yakalayınca da pompalı tüfekle dehşet saçtı

21 Mart günü Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda Sinan K., kızına cinsel içerikli mesajlar atarak rahatsız eden Sedat S.'yi (25) aracıyla takibe aldı.

POMPALI TÜFEKLE SALDIRDI

Kırmızı ışıkta aracından inen Sinan K., elindeki pompalı tüfekle önündeki otomobilde bulunan Sedat S.'ye iki el ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Karnından ve bacağından vurulan Sedat S.'nin yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı durumun ağır olduğu öğrenildi.

Saldırgan Sinan K.'nin ise olayın ardından polis ekiplerine teslim olduğu aktarıldı. Sinan K.'nin emniyetteki ifadesinde, Sedat S.'nin kızına sarkıntılık içerikli mesajlar attığı için saldırıyı düzenlediğini söylediği öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin