"Kızım darbedildi" demişti... Defne Samyeli konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı

Defne Samyeli, Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen küçük kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darbedildiği haberlerini doğrulamıştı. "Gereken tüm açıklamaları ben yapacağım" diyen Defne Samyeli, kızının eski sevgilisine dava açma konusuna da açıklık getirdi.

Google Haberlere Abone ol
"Kızım darbedildi" demişti... Defne Samyeli konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, sevgilisi Emircan Şahin'den şiddet gördüğü iddialarıyla gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Geçtiğimiz günlerde Etiler’de görüntülenen Samyeli, kızının Emircan Şahin tarafından darbedildiği iddialarını doğrulamıştı.

Samyeli, "Evet, çıkan haberler doğru. Kızım darbedildi. Bu konuyla alakalı kesinlikle konuşmak istemiyorum. 'Haberler doğru' diyeyim yeterli." demişti.

"Kızım darbedildi" demişti... Defne Samyeli konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı

Basına yansıyan haberlerin ardından konuya ilişkin sosyal medya hesabınan paylaşım yapan Samyeli, ''Kızım Derin Talu'nun, Emircan Şahin tarafından darbedildiğine dair haberler doğrudur. Ailemizi çok derinden sarsan bu olay sonrası bir anne olarak benim için en önemlisi çocuğumun psikolojik ve fiziksel sağlığı. Süreci bu hassasiyetle geçirmeye gayret ediyoruz.

Şiddetin her türlüsü tolere edilemez. Kadına, çocuğa, herhangi bir canlıya şiddetin karşısında olmak, onunla en kuvvetli şekilde mücadele etmek birey olarak her birimizin sorumluluğu. Şiddeti yok sayıp, tolere edip, halı altına süpürdükçe bir sonraki çocuğumuzun, kardeşimizin hayatını tehlikeye atıyoruz" ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli, konunun mahkemeye intikali hakkında ise, "Emircan Şahin hakkındaki yasal sürecin başlatılması kızım Derin Talu'nun rızasına bağlı bir konu. Ben onun iradesine paralel olarak bunun bizzat takipçisi olacağım" dedi.

"Kızım darbedildi" demişti... Defne Samyeli konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin