Kızılyıldız maçında kırmızı kart gören İsmail Kartal sinirlerine hakim olamadı: Ben böyle bir şey görmedim

Yeni sezon öncesinde oynadığı ikinci hazırlık maçında Kızılyıldız'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından çok sert açıklamalarda bulundu. Maçın 85. dakikasında kırmızı kart gören İsmail Kartal, ''Ben böyle bir şey görmedim'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kızılyıldız maçında kırmızı kart gören İsmail Kartal sinirlerine hakim olamadı: Ben böyle bir şey görmedim

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Rusya'da sürdüren Fenerbahçe, Pari Premier Cup'ta oynadığı ikinci maçta Kızılyıldız'a 3-1'lik skorla mağlup oldu.

Kızılyıldız'a galibiyeti getiren golleri Olayinka, Ivanic ve Lulic kaydederken; Fenerbahçe'nin tek golü Joao Pedro'dan geldi. Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maçın  85. dakikasına hakeme yaptığı yoğun itirazlar sonucunda kırmızı kart gördü.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, ''Bugünkü maçta mağlup olabiliriz, biz buraya hazırlanmaya geldik, adı da hazırlık maçı. Ama ben hayatımda böyle bir şey ilk defa görüyorum. Osayi'nin ayağı kırılacaktı, Osayi'ye kart gösterdi. Sonra beni attı. Biz bugün kaybettik, iyi yapamadığımız şeylerden ders çıkardık. Bunların üzerine çalışacağız'' dedi.

''YENİ KAPTANIMIZ DZEKO''

Fenerbahçe'de yeni sezonda Edin Dzeko'nun kaptanlık pazubandını Edin Dzeko'nun takacağını açıklayan Kartal, ''zeko, dünya çapında bir oyuncu. Çok büyük bir profesyonel bir oyuncu. Böyle bir karar verdik. Takımın kaptanı olacak. Onun yanında 2 Türk oyuncu kaptanımız olacak. Öyle bir karar aldık'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin