Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan dikkat çeken aşk açıklaması

Depremzede kız çocuklarına destek için sahne alan Yalın'ı dinlemeye giden Sıla Türkoğlu, aşk hayatıyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan dikkat çeken aşk açıklaması

Depremzede kız çocuklarının eğitimine destek olmak için sahne alan Yalın'ı dinlemeye giden Sıla Türkoğlu, muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Oyuncu, "Hayatımda biri yok ama bugün Yalın'ı dinleyince aşık olasım geldi. Kader, kısmet bu işler" diye konuştu.

Yalın'a destek veren Sıla Türkoğlu, "Depremzedeler adına yapılan bir organizasyon olduğu için destek olmak istedik. Umarım yardımlar yerini bulur. Keyifli bir akşamdı. Soğuğa rağmen çok eğlenceliydi. Set temposunda iyi geliyor böyle akşamlar" dedi.

"SANSÜR OLMAMALI"

Sete ara verildiği haberlerini yalanlayan Sıla Türkoğlu, "Biz çekimlere devam ediyoruz. RTÜK böyle bir karar verdi. Dava süreci devam ediyor. Bu konuda konuşmam da pek doğru olmaz diye düşünüyorum. 'Sansür' dediğimiz şey hiçbirimizin başına gelmemeli. Biz burada bir şey anlatmaya çalışıyorsak eğer bunu özgürce bir şekilde dile getirmeliyiz" sözleriyle sansüre karşı olduğunu belirtti. 

"AŞIK OLASIM GELDİ"

Başarılı oyuncu, basın mensuplarının özel hayatıyla ilgili sorularına, "Hayatımda biri yok ama bugün Yalın'ı dinleyince aşık olasım geldi. Kader, kısmet bu işler. Her şeyden önemlisi; karşımdaki insanın bana bütün saflığıyla yaklaşmasını isterim" diyerek yanıt verdi.  

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin