Kızılcık Şerbeti'nin Alevi Müjde Uzman'dan ayrılık iddialarına yanıt geldi! Ünlü oyuncu Medyatava'ya konuştu

Geçtiğimiz kış sezonunda damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinde yaz tatili devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına kısa bir süre içerisinde başlayacak olan dizinin sevilen oyuncusu, Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman'dan ayrılık iddialarına yanıt geldi.

Medyatava Özel Kızılcık Şerbeti'nin Alevi Müjde Uzman'dan ayrılık iddialarına yanıt geldi! Ünlü oyuncu Medyatava'ya konuştu

Show Tv'de kış döneminde yayınlanan ve her bölümü ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Cuma akşamları Yalı Çapkını dizisiyle reyting savaşı veren dizinin dikkat çekici hikayesi her hafta izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç, Feyza Civelek ve Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yaz tatili devam ediyor.

Önümüzdeki dönemde de yine heyecan yaratması beklenen dizinin sezon finali bölümünde Kıvılcım ve Ömer'in kaza yapması, Doğa'nın Fatih'in ihanetini aileyle açıklaması olay yaratmış ve yeni sezon da merakla beklenmeye başlanmıştı.

Dizinin sevilen oyuncusu Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman'ın diziden ayrılacağına yönelik çıkan haberler seyirciye hüzne boğarken ünlü oyuncudan açıklama geldi.

"DİZİDEN AYRILMIYORUM"

Basında çıkan ayrılık haberlerin şaşıran ünlü oyuncu Müjde Uzman, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve diziden ayrılmadığını belirterek bir sonraki sezonda da devam edeceğini Medyatava'ya aktardı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin