Kızılcık Şerbeti'nde kimin öldüğünü ele vermişti: Kaza sahnesi bakın nasıl çekilmiş

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilgi çeken sezon finalindeki kaza sahnesi çok konuşulmuştu. Sevilen dizinin sezon finalindeki kazada kimin öldüğünü ele veren hataları çok konuşulurken, kaza sahnesinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Kaza sahnesi bakın nasıl çekilmiş...

Kızılcık Şerbeti'nde kimin öldüğünü ele vermişti: Kaza sahnesi bakın nasıl çekilmiş

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilgi çeken sezon finalindeki kaza sahnesi çok konuşulmuştu. Sevilen dizinin sezon finalindeki kazada kimin öldüğünü ele veren hataları çok konuşulurken, kaza sahnesinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Kaza sahnesi bakın nasıl çekilmiş...Show

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Fevza Civelek, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi 29. bölümle dikkat çeken bir sezon finali yapmıştı.

Kıvılcım ve Ömer'in içinde olduğu araç kaza yapmış, sahnedeki çekim hatası ise çok konuşulmuştu. Söz konusu sahnenin kamera arkası görüntüleri ise sosyal medyada paylaşıldı.

Kıvılcım ve Ömer'in içinde olduğu araç, bir mekanizma sayesinde kendi etrafında döndürüldüğü görüldü. Ömer karakterine hayat veren Barış Kılıç ile Kıvılcım'a hayat veren Evrim Alasya'nın kaza sahnesinde dublör kullanmaması dikkat çekti.

İşte Kızılcık Şerbeti sezon finalinde dikkat çeken o kaza sahnesi...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin