Kızılcık Şerbeti oyuncularından bomba tüyolar! Dizi bu akşam başlıyor

Ekranların reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” bu akşam yeni sezonuyla ekrana dönüyor. Kızılcık Şerbeti oyuncularından diziye dair bomba tüyolar geldi. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Kızılcık Şerbeti oyuncularından bomba tüyolar! Dizi bu akşam başlıyor

Ekranların reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” bu akşam yeni sezonuyla ekrana dönüyor. Kızılcık Şerbeti oyuncularından diziye dair bomba tüyolar geldi. İşte detaylar...

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın paylaştığı Kızılcık Şerbeti'nin oyuncuları yeni sezonu anlattı.

Dizide Ömer karakterine hayat veren Barış Kılıç; “Yeni sezonda başkalarının hayatında kaybolan Ömer, kendi yolunu bulmaya çalışacak. Arzuladığı mutlu hayatı yaşamak ve kaybolmuş yılların verdiği açığı kapatabilmek için var gücü ile mücadele etmeye devam edecek. Tabii ki kolay olmayacak. İyi Seyirler...” dedi.

Başarılı oyuncu Evrim Alasya yeni sezonu şöyle anlattı; “Bu sene Kızılcık Şerbeti’nde yüksek aksiyon ve yüksek gerilimli olaylar olacak. Tabii ki Kıvılcım bu olayların içinde kızına sahip çıkmaya, Fatih gibilerle mücadele etmeye devam edecek. Bu esnada Kıvılcım & Ömer hikayesinde de sürprizler var. Heyecanlı bir sezon bekliyor izleyiciyi. Umarım keyif alırsınız, siz keyif aldıkça biz de burada şevkle çalışmaya devam ediyoruz. Herkese iyi seyirler...” dedi.

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen ise “Yaz boyunca bizimle karşılaşan herkes ne zaman başlıyor, ne olacak, kim öldü tarzında sorular sordu. Yeni sezonda da güzellikler devam edecek.” dedi.

Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu; “Doğa için zor bir sezon olacak. Çok güçlü olması ve savaşması gerekecek; ortada bebek var çünkü. Doğa’yı zorlu bir süreç bekliyor...” dedi.

Kızılcık Şerbeti oyuncularından bomba tüyolar! Dizi bu akşam başlıyor

Pembe’yi canlandıran Sibel Taşçıoğlu; “Yeni sezonumuz için çok heyecanlıyız.. Yine herkesin kendinden bir şeyler bulacağı, çok şeyi sorgulayacağı, sürprizleri de bol hikayemizle, bu sezonda da seyircimize kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz..” dedi.

Genç oyuncu Doğukan Güngör ; “Yeni sezonda Fatih baba oluyor dolayısıyla bir dönüşümü olacak. Eşi Doğa’yı ve bebeğini geri kazanmak isteyecek, ana motivasyonu bu olacak. Senaryoyu okurken inanılmaz heyecanlandım. Yeni sezonda da hikâyemizin aksiyonu ve hızı artarak devam edecek...”

Kızılcık Şerbeti oyuncularından bomba tüyolar! Dizi bu akşam başlıyor - Resim : 2

Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman; “İlk sezon sevildiğimiz, beğenildiğimiz ve ilgi çektiğimiz kadar ikinci sezonda da aynı şeylerin yaşanacağından eminim. Tabii ki tansiyon artacak, izleyiciler artık karakterleri tanıdı, olaylara hakim ve şimdi artık bir şeyler değişecek. Biraz daha farklı ama çok keyifli bir sezon olacak.” dedi.

Kızılcık Şerbeti’nin bu akşam yayınlanacak bölümünde; Ömer ve Kıvılcım’ın büyük bir trafik kazası geçirmesi, Doğa’nın beklenmedik doğumu ve doğumda bir bebeğini kaybetmesiyle yaşanan acı olayların getirdiği büyük sürprizler ekrana gelecek.

 KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON FRAGMANI

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin