Kızı Mercan ile Bodrum'a gelen Özge Özpirinçci'den basın mensuplarına sitem

Uzun süredir aik yaşadığı meslektaşı Burak Yamantürk ile evlenen ve Aralık 2021'de ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Özge Özpirinçci, kızı Mercan ile Bodrum sezonunu açtı. Bir AVM'den çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu, basın mensuplarına "Kucağımda bebeğim var, çekmeyin" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kızı Mercan ile Bodrum'a gelen Özge Özpirinçci'den basın mensuplarına sitem

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile dijital platformda yayınlanan 'Yakamoz S-245' adlı dizide rol alan Özge Özpirinçci, 2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz eylül ayında Marmaris Bozburun'da nikâh masasına oturmuş, aralıkta kızı Mercan'ı dünyaya getirmişti.

'KEŞKE KIZIMA 'ÜZÜM' İSMİNİ KOYSAYDIM'

Yakın arkadaşları Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in dünyaya gelen oğullarına Kurt Efe ismini verdiği hatırlatılan oyuncu, "Kurt Efe gayet tatlı, güzel bir isim. Keşke ben de Üzüm koysaydım diye düşünüyorum. Ama Mercan ismi kızıma çok yakıştı” ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE MERCAN BEBEK

Özpirinçci, geçtiğimiz ay eşi ile Yeniköy'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. Mercan’ı pusetiyle araç koltuğuna sabitlemeye çalışan ikilinin bebekleri, ilk kez görüntülenmişti.

Kızı Mercan ile Bodrum'a gelen Özge Özpirinçci'den basın mensuplarına sitem - Resim : 3

'ÇEKMEYİN'

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kızı Mercan’la birlikte Bodrum’a gelen 36 yaşındaki oyuncu, bu kez bir AVM'den çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan Özpirinçci, "Kucağımda bebeğim var" diyerek, görüntü alınmamasını istedi.

Kızı Mercan ile Bodrum'a gelen Özge Özpirinçci'den basın mensuplarına sitem - Resim : 4

MAKYAJSIZ ÖZGE

Kucağında bebeğiyle aracına giderken görüntülenen oyuncuya, bazı hayranları anneliğin yakıştığını söyledi. Bebeğini araca bindiren Özge Özpirinçci, uzun süre bebek arabasını kapatmaya çalıştı. Makyajsız hali ile objektiflere takılan Özpirinçci, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından da makyajsız fotoğrafını paylaşmış ve gündem olmuştu.

Öte yandan ünlü oyuncunun doğum kilolarından tramamen kurtulduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Kızı Mercan ile Bodrum'a gelen Özge Özpirinçci'den basın mensuplarına sitem - Resim : 5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin