Kızı enkaz altındaydı! Usta oyuncu Orhan Aydın güzeli haberi böyle duyurdu

Usta oyuncu Orhan Aydın "Kızımın bacağı betona sıkışmış, beton kesici lazım" diyerek yardım çağrısında bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Kızı enkaz altındaydı! Usta oyuncu Orhan Aydın güzeli haberi böyle duyurdu

Tiyatrocu Orhan Aydın Twitter hesabından Hatay'da yaşayan kızı Eylem Şafak Aydın ve eski eşi Elif Torun Öneren'e ulaşamadığını ve evlerinin yıkıldığını duyurmuştu. Enkaz altındaki eski eşi kurtarılan oyuncu kızıyla ilgili son durumu paylaştı. Kızının bacağının betona sıkıştığını, beton kesici gerektiğini söyleyen Aydın "Bulundu. Teşekkürler ey insan" diye bir tweet paylaştı. Aydın, kızına ulaşıldığını duyurdu.

Orhan Aydın "Ayşe Fitnat Hanım Caddesi 5 Numara #Hatay Bu adres şu an kızımın olduğu yer kazı yapılıyor ama JENERATÖR ÇALIŞMADI…LÜTFEN DESTEK.. LÜTFENNN.." dedi.

Aydın, sosyal medya hesabından Hatay'da deprem nedeniyle yıkılan binanın altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın için yardım istedi. Kızının bacağının betona sıkıştığını duyuran Orhan Aydın, beton kesici gerektiğini duyurmuştu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Orhan Aydın, "Kızım Eylem Şafak Aydın’ın bacağı betona sıkışmış. BETON KESCİ LAZIM...İmdatttt! Ayşe Fitnat Hanım Caddesi 5 Numara" diye yazmıştı.

Eski eşinin enkazdan kurtulduğunu duyuran Orhan Aydın, "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış. Sıra kızımda (haydi canım benim haydi diren) tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır" ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin