"Kız tavlamak için fal bakmayı öğrendim"

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un konuklarından ilginç itiraflar.

Google Haberlere Abone ol
"Kız tavlamak için fal bakmayı öğrendim"

TRT 1 ekranlarında Cuma geceleri yayınlanan Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un bu haftaki konukları; ünlü şarkıcı Yonca Lodi, oyuncu - programcı Derya Baykal, gazeteci - aşk doktoru unvanlı Mehmet Coşkundeniz ve sabah haberleri sunan Seda Akgül'dü. Programdan dün gecenin notkarı ise şu şekilde oldu;



Derya Baykal stüdyoya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle 8 adet mor balonla girdi.

 

DERYA BAYKAL “AŞKI UNUTMAM YAZARIM”

 

Baykal, "Ben aşkla ilgili olarak yaşadıklarımı unutmam, yazarım" dedi. Baykal yayında kendi tasarladığı tabaklarla pasta yaptı, Kadir Çöpdemir ise bunları konuklara servis etti.

 

MEHMET ÇOŞKUNDENİZ “AŞK’I BENDEN DAHA İYİ KİM ANLASIN”

 

'Aşk doktoru' unvanlı Mehmet Coşkundeniz, "4 abla, 1 anne, 1 anneanne, 8 Mart'ta doğmuş bir babanın bulunduğu evde, aile ortamında büyüdüm. Kadınları, ilişkileri, aşkı benden iyi kim anlasın daha artık?!" diyerek neden Aşk Doktoru olduğunun sebebini açıkladı.

 

“MEHMET ÇOŞKUNDENİZ “KIZ TAVLAMAK İÇİN FAL BAKMAYI ÖĞRENDİM”

 

Coşkundeniz, üniversite zamanları kız tavlamak için yalandan kahve falı öğrendiğini ve fal baktığını da itiraf etti. Ünlü gazeteci, "Aşktan canım çok yandı" diyerek itiraflarına itiraf ekledi. Kendisiyle okul arkadaşı olan Kadir Çöpdemir, Mehmet Coşkundeniz'in okulun en büyük iki çapkınından biri olduğunu milyonlara açıklayarak kendisine sürpriz yaptı.

 

YONCOLODİ’DEN MÜSLÜM GÜRSES ŞARKISI “TANRI İSTEMEZSE”

 

Yonca Lodi, "Romantik değilim ama iyi bir aşığım" sözüyle günün anlam ve önemine binaen bir itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı, geçen hafta yitirdiğimiz Müslüm Gürses adına 'Tanrı istemezse' şarkısını okudu ve yine kısa bir süre önce yitirdiğimiz Ferdi Özbeğen'i de yad ederek kendisinden bir parça seslendirdi. 

 

ÜNLÜ PROGRAMCI SEDA AKGÜL DEDİ Kİ!

 

"Kadınla erkek birbirini anlayamaz, sadece anlayış gösterirler!"

 

"Erkek gözüyle, kadın kulağıyla sever. Erkek için görsellik ve cinsellik önemlidir!"

 

"Hayatım şişman mıyım diye sorsam ve 'evet şişmansın' dese, onun başını yakarım!"

 

"Erkeğin markadan, takıdan anlamaması lazım. Kadın işidir bu. Eğer anlıyorsa şüphelenirim ondan!"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin