Kız arkadaşını silahla tehdit edip üstüne dövdü! Genç kadına otoparkta dehşeti yaşattı

Kağıthane'de Emrah E. adlı erkek bir rezidansın otoparkında kız arkadaşı S.B.'yi darbedip silaha tehdit etti. Bununla yetinmeyen şahıs havaya ateş etti. Olaya müdahale etmek isteyen başka şahsı da darbeden zanlı polis kovalamacasıyla yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Kız arkadaşını silahla tehdit edip üstüne dövdü! Genç kadına otoparkta dehşeti yaşattı

Olay, 22 Şubat Çarşamba Günü Çeliktepe Mahallesi'ndeki bir rezidansın otoparkında meydana geldi. Emrah E. otoparktaki kız arkadaşı S.B.'nin yanına giderek tekme ile saldırdı.

MÜDAHALE ETMEK İSTEYEN KİŞİYİ DE DARBETTİ

Ardından Emrah E. belinden silahını çıkartarak S.B.'yi tehdit etti. Otoparkta aracını almaya giden kişi, Emrah E.'nin S.B.'yi darbettiği anları gördü. Bunun üzerine Emrah E. o kişinin de yanına giderek darbetti. 

Bir süre sonra oturdukları daireye çıkmak için asansöre yönelen Emrah E. ile S.B. asansörün önünde tartışmaya başladı. Emrah E. tartışma sırasında elinde bulunan silah ile koridora doğru bir el ateş etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekiplerini gören Emrah E. kaçmaya başladı.

TUTUKLANDI

Kısa süreli kovalamacadan sonra Emrah E. yanından bulunan silah ile birlikte gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Emrah E.'nin 11 suç kaydının olduğu tespit edildi. Mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin