Kız arkadaşım babamla flört ediyor! Öyle bir itirafta bulundu ki okuyan şoke olacak

Daily Star haber sitesinin itiraflar köşesine yazan bir okuyucu herkesi şoke etti. İtirafta gözünün önünde babası ve kız arkadaşının flört ettiğini ifade eden adam ne yapacağını bilemediğini de sözlerine ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Kız arkadaşım babamla flört ediyor! Öyle bir itirafta bulundu ki okuyan şoke olacak
Daily Star

Daily Star haber sitesinin itiraflar köşesine yazan bir okuyucu derdinin çok büyük olduğunu söyledi.

Kız arkadaşının, kendi babasıyla flört ettiğini söyleyen adam bu durumun kendisini mahvettiğini ifade etti.

"Kız arkadaşım babamı seviyor. Onun seksi ve havalı olduğunu düşünüyor ve birden fazla kez benimle olmasaydı onun yatağında olacağını ima etti" diyen adam çocukluğundan beri babasından nefret ettiğini de açıkladı.

Sözlerine şöyle devam etti: Yıllardır içki içmiyorum ve onlar birlikte içki içmeye başladıklarında bunu izlemek çok iğrenç; bir çift genç gibi flört ediyorlar ve dalga geçiyorlar . Midemi bulandırıyorlar. Kız arkadaşımın kabul etmeyeceği şey, ben büyürken babamın bir kabus olduğu ve annemin de daha iyi olmadığıydı.

Korkunç çocukluğum hala yaptığım her şeye gölge düşürüyor. İlişkiler ve güvenle mücadele ediyorum. Kızımın kaçınılmaz olarak beni hayal kırıklığına uğratıp terk edeceğine inanıyorum. Asla yapmayacağına yemin ediyor ama  ona nasıl inanabilirim?

Annem kibirli ve zalimdir, babam ise her zaman kendi işini yapmıştır. Ben çocukken, o diğer sevgilileri eğlendirirken o aylarca ortadan kaybolurdu. Beni asla düzgün bir şekilde beslemeye ya da giydirmeye zahmet etmediler. Hiçbir rutinim ya da istikrarım yoktu.

Çocukluğumu unutamıyorum. Annem hâlâ hayatta ama konuşmuyoruz. Ancak babam asla gitmeyen kötü bir koku gibidir. Yakın zamanda mahalleme geri taşındı. Her zaman davetsizce ortaya çıkıyor. Sorun şu ki kız arkadaşım onun sevimli olduğunu ve benim daha fazla çaba göstermem gerektiğini düşündüğü için onu içeri alıyor. Bu kadar acıyı hak edecek ne yaptım?

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin