"Kıvanç Tatlıtuğ’un yakışıklılığını örten bir yeteneği var"

Cine5 ekranlarında yayınlanan programa konuk olan sunucu ve oyuncudan samimi açıklamalar.

Google Haberlere Abone ol
"Kıvanç Tatlıtuğ’un yakışıklılığını örten bir yeteneği var"

Esin Övet ve Savaş Özbey’in sunumuyla ekrana gelen 'İsmi Lazım Değil'in konuğu, oyuncu ve sunucu Gül Gölge Saygı’ydı. Ekranlardan uzun süre uzak kalan Gül Gölge Saygı, televizyon dünyası ilgili samimi açıklamalar yaptı.

 

Kıvanç Tatlıtuğ’un yakışıklılığını örten bir yeteneği var



Televizyon da kamera arkasında olmak için eğitim aldığını söyleyen Gül Gölge Saygı, Türker İnanoğlu ile tanışmasından sonra dizi ve ardından sunuculuğun geldiğini anlatarak, hayatında eğitimin önemli olduğunu, sadece güzellikle başarılı olunamayacağını düşündüğünü belirtti.



Esin Övet’in "Kıvanç Tatlıtuğ ben yakışıklı olduğum için bu noktaya gelmedim dedi. Katılıyor musun?" sorusuna cevap veren Gül Gölge, "Kesinlikle katılıyorum. Sokağa ekranlara baktığınız zaman onlarca güzel insan var. Niye hepsi Kıvanç Tatlıtuğ olmuyor. Yadsınamaz bir yeteneği var. Yakışıklılığını örtecek kadar bir yeteneği var. Kendisini de geliştirip, sarhoş da olmadı. İnsanlar diyor ya 'mankenden oyuncu olmaz' diye niye olmasın işte inanılmaz bir şekilde oldu. Kenan İmirzalioğlu’da öyle. Bu doktordan, mühendisten başka mesleklerden oyuncu olabileceği gibi mankenden de olur. İnsanların kıskançlığı ve kötü niyetinden. Kıvanç erkek olmasına rağmen ona da yaptılar. İlk çıktığı günden beri inanamadım, inanılmaz bir yeteneği varmış. Her aktör de yakışıklı değil, çok başarılı olan aktörlerde var. Bu Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalioğlu’nun artı yönü.  Bizim insanlarımızda güzelliği kıskanıp başarıyı bir nedene bağlamak var" diyerek cevap verdi. 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin