Kıvanç Tatlıtuğ'dan Katie Holmes'a: O kim?

Kıvanç Tatlıtuğ ve yapım şirketinden o haberlere yalanlama...

Google Haberlere Abone ol
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Katie Holmes'a: O kim?

ABD yapımı Zero (Sıfır) filminde rol alacağı konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ'un partnerinin Katie Holmes olacağı iddia edilmişti. Ancak Katie Holmes'ın teklifi “Kıvanç’ı tanımıyorum” diyerek reddettiği iddia edildi. Kıvanç Tatlıtuğ ise Katie Holmes’a dair sorulara “O kim?” yanıtını vererek, misilleme yaptı.



HABERLERİ YALANLADI



Kıvanç Tatlıtuğ, bu haberlerin yayılmasının ardından ise sosyal medya hesabından "Yine bütün gazetelerde yalan haber. Bırakın bu ucuz işleri" diyerek iddiaları yalanladı.



 




Yine butun gazetelerde yalan haber.birakin bu ucuz isleri.


— Kıvanç Tatlıtuğ (@kivanctatlitug) 18 Ağustos 2017


FİLMİN YAPIM ŞİRKETİNDEN YALANLAMA



Öte yandan, Zero (Sıfır) filminin yapımcısı Artist Yapım'dan da filmle ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, filmin çekimlerinin ertelendiği ve Tatlıtuğ'un haricinde hiçbir oyuncuyla görüşülmediği belirtildi.



İşte, o açıklama:



"Temmuz 2017 tarihinde Newyork’ta çekilecek “Sıfır” (Zero) sinema filmi hazırlık sürecininin ön görülen sürede tamamlanamaması sebebiyle çekim tarihi ileriki bir zamana ertelenmiştir...



Filmin hazırlık sürecinde başrol karakterler için Kıvanç Tatlıtuğ haricinde hiç bir kadın/erkek oyuncu ile görüşme ya da anlaşma yapılmamıştır. 



Bu basın açıklaması, "Sıfır" (Zero) filmi ile ilgili ilk açıklamamız olup, bugüne kadar filmimiz hakkında çıkan tüm haberler asılsızdır. 



Artist Film LLC. İstanbul Ofisi "

 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin