Kıvanç Tatlıtuğ, Amerika'da çekeceği filmde hafızasını sildirecek

Yaz aylarında bir Amerikan filminde oynayacağını duyurmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Kıvanç Tatlıtuğ, Amerika'da çekeceği filmde hafızasını sildirecek

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü Tuba Büyüküstün'le oynadığı "Cesur ve Güzel" dizisi 3 bölüm sonra ekrana veda ediyor. Yakışıklı oyuncu çok büyük heyecan duyacağı bir proje çıkmadıkça artık dizi çekmeyi düşünmüyor.



Şu günlerde eşi Başak Dizer'le beraber Bodrum'un yolunu tutan, denizin ve güneşin tadını çıkaracak olan Tatlıtuğ, yaz aylarında bir Amerikan filminde oynayacağını duyurmuştu. Yılmaz Erdoğan'ın "Kelebeğin Rüyası" filminde verem hastasını oynadığı için bir deri bir kemik kalan Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuğuyla kendisine hayran bırakmıştı.



Ünlü oyuncu bu kez yine seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. Tatlıtuğ, tamamı Amerikalı ekipten oluşacak projenin oldukça duygusal olan senaryosunu çok beğendiğini açıklamış ve "Çok güzel bir film, senaryosu çok iyi" demişti. Büyük bir aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak olan filmde Kıvanç Tatlıtuğ, alzheimer hastası sevgilisinin acısına ortak olmak için hafızasını sildiren bir adam rolüne hayat verecek.



Ünlü oyuncunun son günlerde avcılığa merak sardığı ve geçen hafta sonunu da eşinin memleketi Bursa'da geçirdiği öğrenildi.



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin