Kısmetse Olur yarışmacısı Mehtap Taşkıran'dan yardım çığlığı! 'Çocuğum ölmeden yardım eder misiniz?'

Bir döneme damga vuran evlilik programı Kısmetse Olur'un akıllara kazınan yarışmacılarından olan Mehtap Taşkıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kızının beyin kanaması geçirdiğini söyleyerek yardım çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kısmetse Olur yarışmacısı Mehtap Taşkıran'dan yardım çığlığı! 'Çocuğum ölmeden yardım eder misiniz?'

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük ilgi ile izlenen 'Kısmetse Olur' programının öne çıkan isimlerinden olan Mehtap Taşkıran zor günler geçiriyor. Taşkıran, otobüste bayılan kızı Yaren Su'nun beyin kanaması geçirdiğini ve 2 günde 2 defa beyin ameliyatı olduğunu söyledi.

Taşkıran, kızının fotoğrafının paylaşarak 'Özel hastanede değiliz diye ölecek miyiz? Arkadaşlar çocuğum 2 günde 2 kez beyin ameliyatı oldu' dedi.

Mehtap Taşkıran yaptığı bir başka paylaşımda ise 'Cumartesi ameliyat yapan Dr. nöbetçiymiş, gitmiş... Bugün de hiç bir beyin doktoru gelip yerinde inceleme yapmadı. Beyin doktoruna soruyorum 'gelip bakar mısınız? yerinde incelemeniz lazım diyorum'. 'Gelmeyeceğim' diyor. Çocuğum ölecek zaten bir kez ihmal oldu diye ikinci ameliyata acil aldılar. Çocuğum ölmeden yardım eder misiniz? Allah rızası için paylasın etiketleyin çocuğumu kaybedeceğim. Bizim hakkımız beyin cerrahisinin ilgilenmesi ama ilgilenmiyorlar @saglikbakanligi' ifadelerini kullanarak yardım çağrısında bulundu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEHTAP TAŞKIRAN (@mehtaptaskran1)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin