Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında büyük kavga! 'Sevgili çaldım' deyip Cansel'i havuza attı, Oğulcan çıldırdı

Yıllar sonra Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla ekrana dönen yarışmada bu da oldu. Zeyd, Oğulcan'a "Sevgilini çaldım" deyip, Cansel'i kucakladığı gibi havuza attı. Oğulcan, Zeyd'e saldırdı.

Google Haberlere Abone ol
Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında büyük kavga! 'Sevgili çaldım' deyip Cansel'i havuza attı, Oğulcan çıldırdı

Ekranların tartışmalı programı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, YouTube'da Öykü Serter'in sunumuyla yayınlanmaya devam ediyor. Son bölümde skandal üstüne skandal oldu. Zeyd ile Oğulcan birbirine girdi.

Önceki gün yayınlanan bölümünde yapılan partide eğlenen Zeyd, Cansel'i kucağına alarak havuza atlamıştı. Dün yayınlanan bölümünde Zeyd'in hareketine tepki gösteren Oğulcan, "Bazı karaktersiz herifler sevgilimi ödünç alabileceğini düşünüyor" dedi.

Bunun üzerine konuşan Zeyd ise "Karaktersiz derken... Cansel için buradan seninle kavga etmeyeceğim. Sen korkuyorsun Tepkini havuzun başında gösterecektin. Ben erkek erkeğe havuza atlamak istemiyorum. Sevgilini ödünç çaldım kardeşim. Sevgilini çaldım, bu kadar basit" dedi.

Zeyd'in sözlerine sinirlenen Oğulcan, "Şu elimin yarısı yeter sana. Böyle bir program olmasa sen olmazsın. Benim sevgilim dediğim kadına bunu yapamazsın. Senin gibi bir insan burada ne işi var anlamıyorum. Sen böyle şeyler yapan bir gerizekalısın" diyerek tepki gösterdi.

İkili arasındaki tartışmada tansiyon yükselince Zeyd ve Oğulcan birbirinin üzerine yürüdü. Yasak olmasına rağmen birbirine temas eden ikilinin arasına diğer yarışmacılar girdi. Oğulcan evin bahçesine çıkartılırken kapıda yapım ekibinden görevliler geldi.

Eve bir koruma eşliğinde gelen Öykü Serter ise yarışmacılar kuralları hatırlatarak uyarı cezası aldıklarını söyledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin