Kış Olimpiyatları Pekin 2022, discovery+ ile rekor seviyede izlendi

discovery+ ve Eurosport dijital platformları, 4-20 Şubat tarihleri arasında Pekin’de gerçekleşen Kış Olimpiyat Oyunları yayınına gelen 156 milyon izleyiciyle büyük bir izlenme rekoruna imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Kış Olimpiyatları Pekin 2022, discovery+ ile rekor seviyede izlendi

Avrupa geneline bakıldığında; 156 milyondan fazla izleyici 2022 Kış Olimpiyat Oyunları’nı Discovery’nin dijital platformlarından takip ederken her izleyici başına, ortalama 7 saatlik bir seyir süresi gerçekleşti. Discovery’nin yeni dijital yayın platformu discovery+’ın etkisiyle dijital platformlara gelen yeni abone sayısı 2018’de PyeongChang’de gerçekleşen Kış Olimpiyat Oyunları yayınına kıyasla yüzde 50 arttı. Aynı trend, Eurosport’un TV yayınında da devam ederek 2018’deki Kış Olimpiyatları’na oranla ortalama izleme süresi yüzde 24 artış gösterdi.

Kış Olimpiyat Oyunları, Türkiye’de Eurosport 1, Eurosport 2 kanallarının yanı sıra sadece BluTV’de yer alan discovery+ ayrıcalığıyla Eurosport 3, Eurosport 4 ve Eurosport 5’ten de takip edildi. Eurosport’un uzman yorumcularının yanı sıra son teknoloji çekim ve anlatım teknikleri sayesinde sporseverler, eşsiz bir olimpiyat tecrübesi yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin