'Kırmızı'ya Beyaz geldi! Beyazıt Öztürk reklam yüzü oldu

Ünlü şovmen Beyaz, GSM markasının reklamlarında...

Google Haberlere Abone ol
'Kırmızı'ya Beyaz geldi! Beyazıt Öztürk reklam yüzü oldu

Vodafone, yeni dönem reklamları için Beyazıt Öztürk ile el sıkıştı. 



Beyaz, şirketin yeni reklam filmlerinde rol alacak. Televizyon reklamının yanı sıra radyo, açıkhava, özel dijital projeler, mağaza içi görünürlük gibi diğer tüm kampanya çalışmalarında da yer alacak olan Beyaz, özgün tiplemeleri ve keyifli parodileri ile Vodafone reklamlarına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.



'Kırmızı'ya Beyaz geldi! Beyazıt Öztürk reklam yüzü oldu



Ender Buruk: “Beyaz ile reklam iletişimimizde yeni bir döneme giriyoruz”



Vodafone’un yeni dönem reklamlarında Beyaz ile çalışacak olmasını değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:



“Türkiye’nin tamamını kucaklayan bir marka olarak, hemen herkesin hayatına bir şekilde dokunuyor ve iletişim kampanyalarımızda tüketici ile bağ kurmaya özen gösteriyoruz. Kurum olarak belirlediğimiz odaklı stratejiyi iletişim çalışmalarımıza da yansıtarak tüketicinin içgörüsünü tam okuyan ve bunu yine tüketicinin dilinden ifade eden kampanyalara imza atıyoruz. Bugüne kadar aldığımız geribildirimler iletişimde en kritik konunun doğru zamanda doğru hedef kitleyi doğru içerik ile birleştirmek olduğunu gösterdi. Bu kapsamda, tüketiciye yakın ve samimi bir dilde iletişim kurmaya önem veriyoruz. Ekranların sevilen yüzü Beyazıt Öztürk ile olan işbirliğimizi de bu kapsamda değerlendiriyor ve marka iletişiminde bugüne kadar yakaladığımız başarı çizgisini Beyaz’ın rol alacağı yeni reklam filmleriyle artırarak sürdüreceğimize inanıyoruz. Vodafone Türkiye olarak markamızı hep bir adım öne çıkaracak ve ileriye taşıyacak çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin