Kırmızı Oda yeni sezon yeni bölüm yayımlandı: Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilen Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonu ile izleyici karşısına çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan ve gerçek hayat hikayelerine dayanan Kırmızı Oda dizisinin 43. Bölümü 17 Eylül itibariyle ekranlara geldi. Yeni sezonda karakterlerin hayat hikayelerinin daha uzun süre ekrana geleceği aktarılan Kırmızı Oda’nın yeni sezon ilk bölümünde ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda yeni sezon yeni bölüm yayımlandı: Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle

TV8’in fenomen dizisi Kırmızı Oda, yeni sezon ilk bölümü ile izleyicilerle buluştu. Başrollerinde Binnur Kaya, Burak Sevinç ve Tülin Özen’in yer aldığı dizi dün akşamki yeni bölümü ile izleyiciden beğeni topladı. Yeni sezonda yeni hikayelerle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın 43. Bölümünde ne oldu? Kırmızı Oda 43. Bölüm linkini haberimizde bulabilirsiniz.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Yayınlandığı her bölümüyle izleyenlerini ekran başına kilitleyen TV8 klasiği haline gelen Kırmızı Oda, yeni sezonda sevenleriyle buluşuyor. Merakla takip edilen Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, ikinci sezonunda ilk bölümüyle 17 Eylül 2021 Cuma akşamı saat 20:00'de ekranlara geldi.

Kırmızı Oda 43. bölüm İZLE

 

KIRMIZI ODA KONUSU

Kırmızı Oda yeni sezon yeni bölüm yayımlandı: Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle - Resim : 2

Kırmızı Oda'da İstanbul'da bir psikiyatri kliniğinin sahibi ve o kliniğin sahibi olan Doktor Manolya Hanım'ın (Binnur Kaya) çalışanları ve hastalarının gerçek hikayeleri anlatılıyor. Dizinin yayınlanan her bölümünde Doktor hanıma danışan üç hastanın terapi seansı ve hastanın başından geçen olayların kesitleri ekrana getirilmektedir.

KIRMIZI ODA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kırmızı Oda yeni sezon yeni bölüm yayımlandı: Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle - Resim : 3

İzleyicinin takdirini kazanmayı başaran Kırmızı Oda'nın çekimlerinde İstanbul'un çeşitli semtleri seçilmiştir. Sahnelerin çoğunda Beykoz ve Üsküdar'da mekanlar tercih edilmiştir. Klinik sahnelerinde ise birçok dizi platosunun da yer aldığı Beykoz Kundura Fabrikası kullanılmaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin