Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman?

TV8 ekranlarının gerçek hikayelere dayanan psikolojik dizisi Kırmızı Oda, yaz aylarının gelmesiyle sezon finali verdi. İzleyicilerin beğeni ile izlediği Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Kırmızı Oda’nın yeni sezon tarihi belli oldu. Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç’in yer aldığı Kırmızı Oda’nın yeni sezon fragmanı da yayınlandı. Peki, Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman başlıyor?

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman?

Yaz aylarının gelmesiyle beraber TV8 kanalının ilgiyle izlenen yapımı sezon finali kararı aldı. Dizi sezonunun açılmasıyla beraber, izleyiciler Kırmızı Oda dizisinin de ne zaman başlayacağını merak etti. Yeni sezon tanıtımı yayınlanan Kırmızı Oda’nın yeni sezon tarihi de belli oldu. Peki, gerçek hayat hikayelerine dayanan Kırmızı Oda dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor?

İLK TANITIM YAYINLANDI

Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan ve gerçek hayat hikayelerine dayanan Kırmızı Oda, birçok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Birçok ünlü konuğu da bölümlerine dahil eden Kırmızı Oda dizisinin yeni sezon tarihi ise hayranları tarafından merak ediliyor.

Yeni yayınlanan fragmana göre, yeni sezonda diziye Güneş Hayat, Nihal Yalçın, İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Başak Daşman ve Ali İpin dahil oluyor.

Bunun yanında yeni sezonda hikayelerin geçen sezona göre daha uzun ve detaylı olacağı belirtildi.

KIRMIZI ODA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman? - Resim : 2

Eylül ayının gelmesiyle birlikte sezon finali veren diziler tekrar yayın hayatına başlıyor. Bunlardan biri olan Kırmızı Oda dizisinden de ilk fragman geldi.

Yapılan açıklamaya göre Kırmızı Oda dizisinin yeni sezon ilk bölümü 17 Eylül Cuma günü TV8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin