Kırmızı Oda ekran macerasını sonlandırıyor! Final bölümü öncesi 'Doktor Hanım' Binnur Kaya'dan veda mesajı

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'ya Delikanlı Sadi' Erkan Petekkaya'nın geri dönmesi de yetmedi. Dizi 18 Şubat Cuma günü 61. bölümde final yapacak. 'Doktor Hanım' karakteriyle gönlümüzü kazanan Binnur Kaya veda mesajı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda ekran macerasını sonlandırıyor! Final bölümü öncesi 'Doktor Hanım' Binnur Kaya'dan veda mesajı

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan ve yayınlandığı ilk günlerde büyük bir yankı uyandıran Tv8'in başarılı yapımı Kırmızı Oda, final yapıyor. Geçtiğimiz bölümlerde finla yapacağı düşünülen diziyi kurtarmak için 'Delikan'lı Sadi' karakteriyle Erkan Petekkaya tekrar senaroya dahil edilmişti fakat diziyi Petekkaya da kurtaramadı.

Petekkaya'nın yanı sıra Nazgül karakteriyle Melis Birkan da kadroya dahil olmuştu. Kırmızı Oda geçen hafta ekrana gelen 60. bölümüyle Total reytinglerde ilk 10'a giremezken, AB grubunda ise 7. sırada yer aldı. 61. bölüm ile 18 Şubat Cuma akşamı ekranlara veda edecek olan dizinin başrolü Binnur Kaya'dan veda paylaşımı geldi.

'Doktor Hanım' olarak sergilediği başarılı oyunculuk performansı ile gönülleri fetheden Binnur Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

"Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Binnur Kaya (@binnur.kaya.resmi)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin