Kırmızı Oda dizisinde çok konuşulacak isim! Survivor yıldızı kadroya dahil oluyor...

tv8’in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda’ya, flaş bir isim katıldı. Survivor yıldızı olan yeni oyuncuyu görenler çok şaşırıyor. Survivor 2021 gönüllüler takımında olan Emin Günenç artık Kırmızı Oda kadrosunda.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda dizisinde çok konuşulacak isim! Survivor yıldızı kadroya dahil oluyor...

Survivor 2021'e yaşadığı sakatlık nedeniyle veda eden Emin Günenç, yarışmadan sonra reklam filmlerinde sık sık seyirci karşısına çıkmıştı. Emin Günenç'in kayıtlı olduğu oyunculuk ajansı, oyuncuyu Instagram hesaplarında paylaşarak, Günenç'in Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olduğunu açıkladı.

SURVIVOR'DAN SONRA TALİHİ AÇILDI

Survivor 2021 sezonunda Gönüllüler takımda yer alan Emin Günenç'in talihi, yarışmadan sonra talihi açıldı. Yıllardır hazırlandığı ve hayalini kurduğu Survivor'a sakatlık nedeniyle veda eden Günenç, adadan ayrılmak istememişti.

EMİN GÜNENÇ KİMDİR?

Emin Günenç, 23 Temmuz 1994 İstanbul’da doğumlu. Aslen Tekirdağ Şarköylü olan Günenç, Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümü mezunu.

Günenç, oyunculuk eğitimi aldığı yıllarda zamanının büyük bir kısmını da spor yaparak değerlendirmiş. Günenç, Survivor 2021'de Gönüllüler takımında yarıştı. Emin Günenç'in dizindeki kırıklar nedeniyle Survivor'a veda etti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin