Kırmızı kartın çıktığı maçta Fenerbahçe, Ankaragücü’ne tek gol attı, 3 puan aldı

Fenerbahçe, Başkent'teki zorlu maçta Ankaragücü'nü Osayi-Samuel'in golüyle 1-0'la devirdi. Sarı-lacivertliler 3'te 3 yaparken İsmail Yüksek 84'te kırmızı kart gördü.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı kartın çıktığı maçta Fenerbahçe, Ankaragücü’ne tek gol attı, 3 puan aldı

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü.

Hafta arasında Twente’yi 1-0 yenerek UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalan Fenerbahçe, zorlu karşılaşmada hata yapmadı ve golü 60’da buldu. Osayi-Samuel, Dzeko’nun pasıyla ceza sahasının sağından çektiği şutla topu filelere gönderdi.

Ankaragücü golden sonra beraberlik için yükselense de Fenerbahçe savunmada yapmadı. Sarı-lacivertlilerde İsmail Yüksek 78 e 84. dakikalarda gördüğü sarı kartlar nedeniyle oyundan atıldı.

4. haftayı da galibiyetsiz geçen Ankaragücü 2 puanla 17. sırada yer alırken bir maçı eksik olan Fenerbahçe ise 9 puanla liderliğini sürdürdü.

Ankaragücü milli takım arasının ardından Sivasspor deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe ise sahasında Antalyaspor’u konuk edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin