Kırmızı kart görmesinin nedenini açıkladı. Emre Belözoğlu, Galatasaray maçında hakeme neler söyledi?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir deplasmanda Galatasaray'ı 3-2 yenerek kupada adını yarı finale yazdırdı. Maçın 38. dakikasında Emre Belözoğlu yan hakeme itirazları nedeniyle direkt kırmızı kart görürken, tecrübeli çalıştırıcı yan hakemle olan diyaloğunu anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı kart görmesinin nedenini açıkladı. Emre Belözoğlu, Galatasaray maçında hakeme neler söyledi?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir, Galatasaray'ı Szysz(2) ve Aleksic'in golleriyle mağlup ederek yarı finale yükselen takım olmuştu.

Maçta birçok tartışmalı pozisyon yaşanırken, 38. dakikada Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu yoğun itirazları nedeniyle kırmızı kart gördü. Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görmesinin nedeni ise maçtan sonra ortaya çıktı.

KIRMIZI KART GÖRMESİNİN NEDENİNİ AÇIKLADI

beIN SPORTS yorumcusu Uğur Meleke, Emre Belözoğlu ile arasında geçen mesajlaşmayı anlattı. Meleke'nin aktardığı bilgiye göre; Belözoğlu, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartı şöyle anlattı:

"Figueredo koşarken itildi, kafa üstü düştü. Ben de onun üstüne sinirlendim. 'Havaya girdiniz, her şeye sarı kart gösteriyorsunuz' dedim. Onun üstüne daha kötü şeyler de söyledim. Kırmızı kart gördüm. Hatalıyım"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin