'Kırmızı Halı’da Türkan Şoray ile yürürken heyecandan titredim'

Türkan Şoray, yeni filmi “Uzaklarda Arama”nın galasına, film ekibiyle birlikte katıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Kırmızı Halı’da Türkan Şoray ile yürürken heyecandan titredim'

Tarihî bir açılış törenine sahne olan 52. Uluslararası Antalya Film Festivali, Açılış Filmi’yle de bir başka çok özel âna ev sahipliği yaptı. 34 yıl aradan sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturan, Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, yeni filmi “Uzaklarda Arama”nın galasına, film ekibiyle birlikte katıldı.



Reklam, dizi ve sinema dünyasında herkesin beğenerek izlediği önemli projelerin cast direktörlüğünü başarı ile yürüten Gökçe Doruk Erten, Türkan Şoray’ın 34 yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu, Yağmur Ünal’ın ise yapımcı ve oyuncu olarak ilk sınavını verdiği ‘Uzaklarda Arama’ filminin ana oyuncu kadrosunu oluşturdu.



 "GURURUMUN DORUĞUNDA HİSSETTİM"



'Kırmızı Halı’da Türkan Şoray ile yürürken heyecandan titredim'
Gökçe Doruk Erten, ‘hayatının en önemli işlerinden biri’ olarak nitelendirdiği Uzaklarda Arama filmi ile 52. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin açılışındaydı. Filmin, aynı zamanda festivalin açılış filmi olması nedeniyle tüm ekip ile beraber Antalya’da olan Gökçe Doruk Erten, “Kırmızı Halı’da Türkan Şoray ile beraber yürürken, gururumun doruğunda hissettim ” dedi. Projenin en başından itibaren yapım aşamasının her anında ekiple içiçe olan Gökçe Doruk Erten, Türkan Şoray, Yağmur Ünal ve ekiple geçen her dakikanın çok özel olduğunu dile getirdi.



Film gösterimi öncesi AKM Aspendos salonunda seyircileri selamlayan Türkan Şoray “Antalya Film Festivali bizim sinemamızın her şeyidir. Ben de ilk yılında Altın Portakal ödülünü almıştım, benim için de çok özel. Ayrıca Antalya halkı da yıllar boyu sanata ne kadar düşkün olduğunu bu vesileyle hep gösterdi. Hem sizlere hem de filmimizi açılış filmi olarak göstermek isteyen, filmimize bu kıymeti veren festival ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin